Kiev, Ukraina, 11 november 2021,

Subsocial, det sociala nätverket för Polkadot-ekosystemet, är glada över att meddela att det kommer att bjuda på en av de eftertraktade parachain-slots på Kusama. Som sådan inbjuder Subsocial också KSM-innehavare att delta i sin crowdloan-kampanj i utbyte mot generösa belöningar i projektens inhemska SUB-tokens, som har omfattande och växande användbarhet i Subsocial-plattformen.

Sedan de lanserade de första parachain-auktionerna i juni, har Kusama framgångsrikt deltagit i elva projekt och håller på att utveckla ett blomstrande, interoperabelt eI-kosystem av applikationer. Som ett socialt nätverk i hjärtat av Polkadot och Kusama (Dotsama)-gemenskapen har Subsocial en unik möjlighet att bli den första sociala medieplattformen som direkt integreras med den växande Web 3.0-ekonomin. Subsocial har åtagit sig att tillhandahålla så mycket värde som möjligt genom att utveckla funktioner och integrationer som visar upp den rika funktionaliteten och kapaciteten hos Dotsama-ekosystemet.

I linje med sin vision att lansera en social plattform som kopplar samman med Web 3.0, har Subsocial bestämt att nu är det dags att lägga ett bud på en parachain-slot. Flytten kommer också att öka likviditeten för SUB-tokenen genom att tillåta den att listas på DEX som Karura.

Som en del av sitt bud på en parachain-slot lanserar Subsocial också en crowdloan-kampanj som syftar till att vara enkel och transparent i det sätt som den är strukturerad och kommunicerad.

Subsocial kommer att allokera 16,5 % av det initiala totala utbudet av SUB-tokens eller 16,5 miljoner till crowdloan. Av dessa kommer 15 miljoner att delas ut som garanterade belöningar. Resterande 1,5 miljoner kommer att tilldelas remissbonusar och fördelas enligt villkoren i remissprogrammet.

Bidrag till crowdloan kommer att begränsas till 100 000 KSM. Om taket nås kommer belöningarna att vara 150 SUB per KSM. Men belöningarna är inte fixerade till ett visst förhållande, och om Subsocial vinner en slot med ett bud på mindre än 100 000 KSM kommer bidragsgivare att få belöningar högre än 150 SUB per KSM. Till exempel, om Subsocial kan säkra en parachain-slot med 50 000 KSM, kommer bidragsgivare att få 300 SUB per KSM.

Crowdloan-deltagare kan också tjäna hänvisningsbonusar. Varje deltagare kommer att få en unik hänvisningskod, som gör att de kan generera belöningar på 15 SUB per KSM som deras hänvisningar bidrar med, som delas 50:50 mellan hänvisaren och domaren. Eventuella oanvända remissmedel från 1,5 miljoner SUB-tilldelningen kommer att återföras till statskassan och användas för nästa crowdloan.

SUB-belöningar kommer att vara föremål för ett intjänandeschema. Vid mottagandet kommer 20% av belöningarna att vara tillgängliga omedelbart, medan de återstående 80% kommer att intjänas under de 48 veckorna av parachain slot leasing.

Den låga initiala upplåsningen är utformad för att stimulera användningen av SUB-token för dess olika avsedda verktyg i Subsocial-plattformen. Användare kan komma igång genom att skapa sitt eget sociala nätverk och leka med intäktsgenereringsfunktioner.

Subsocial kommer att publicera ytterligare uppdateringar om framstegen med crowdloan-kampanjen och svara på alla frågor från communityn på sina sociala kanaler, Twitter, Telegram, eller Disharmoni.

Om Subsocial

Subsocial är en öppen plattform för decentraliserade sociala nätverk och marknadsplatser. Via Subsocials webbanvändargränssnitt kan vem som helst starta sitt eget decentraliserade censurresistenta sociala nätverk eller community med inbyggda metoder för intäktsgenerering.

Subsocial är byggd med Polkadot- och IPFS-teknikstackarna. Som en social plattform i hjärtat av Polkadot och Kusamas ekosystem, är Subsocial unikt positionerat för att utnyttja de verktyg och tekniker som utgör Web3.0 – Värdets Internet.

Kontakter

Source link