Ledande decentraliserat utbyte SushiSwap förgrenar sig igen med en lansering på Avalanche, öppen källkodsplattform för lansering av dApps och företagskedjor.

I ett tillkännagivande den 16 mars Lavin uppgav att det förde ytterligare en stor DEX till sitt ständigt växande ekosystem.

Användare kommer att kunna utföra core token swappar och likviditetsbrytning som de gör med SushiSwap på Ethereum, men de kan göra det nu med lägre avgifter och snabbare transaktionsfinalitet, det Lagt till.

Snabbare jordbruk på SushiSwap

Plattformen lanserade en Lavin-Ethereum-bron (AEB) i februari för att möjliggöra smarta kontraktsfunktioner i nätverket. Sedan dess har transaktionerna ökat med över 1 000% till över 626 000, medan unika plånböcker ökat med 1 750% till topp 39 000, heter det.

Integrationen av SushiSwap kommer att utnyttja Avalanches blockchain med hög genomströmning, som den hävdar kan hantera över 4500 transaktioner per sekund och omedelbart bekräfta transaktioner. Det hävdar också en bråkdel av Ethereums transaktionskostnader, som för närvarande är i genomsnitt cirka $ 20, och säger att smarta kontraktsoperationer kan genomföras för cirka $ 0,70.

Tillkännagivandet tillade att det totala värdet låst inom Avalanche-baserade automatiserade marknadsförare under de senaste tre veckorna har ökat med 169%, från 102 miljoner dollar till 275 miljoner dollar.

Joseph Delong, CTO på SushiSwap, uttalade;

“Vi ser fram emot vår distribution av Sushi on Avalanche som ett viktigt steg mot TVL, likviditet och volymutvidgning,”

Förutom lavin, SushiSwap har också distribuerats i Binance Smart Chain, det högpresterande Fantom Network, Layer 2-kedjan Polygon (tidigare Matic Network), stabila betalningar blockchain xDai och specialiserad “Layer 1.5” -kedja Moonbeam. Den nyligen lanserade Solana-baserade Raydium DEX har också föreslagit en SushiSwap-port med kodnamnet “Bonsai.”

SushiSwap TVL är för närvarande 4,7 miljarder dollar, enligt DappRadar, en nedgång på 4,3% på dagen från rekordhöga 5 miljarder dollar tidigare i veckan.

SUSHI, AVAX prisuppdateringar

DEX: s inhemska SUSHI-token har återhämtat sig något idag och ökat med 0,6% under det senaste dygnet. Priserna var 20,22 dollar vid tidpunkten för publiceringen, enligt CoinGecko, en nedgång på 14% sedan den 14 mars rekordhöga tiden på 23,40 $. Sedan början av 2021 har SUSHI fått hela 640%.

Avalanche har också sin egen AVAX-token, som har visat en 6,2% vinst under det senaste dygnet. Vid tidpunkten för publiceringen var det handel till $ 31,63. AVAX nådde en rekordhög nivå på nästan 58 dollar den 11 februari men har varit i nedgång sedan dess.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link