Singapore, Singapore, 5 januari 2022,

SYN STAD, den första maffia-metaversen någonsin, har valt Balancers användarvänliga version, Copper Launch, för att hantera sin kommande tokenlanseringsauktion. SYN CITY följer i fotspåren av GuildFi och Merit Circle som båda samlade in mer än 100 miljoner dollar styck under sina respektive token-auktioner på Copper Launch.

SYN CITYs lansering förväntas bli den största hittills – från 8 till 10 januari. Marco van den Heuvel, VD för Merit Circle uttrycker sin optimism, “Vi är glada över att tillkännage vårt partnerskap med SYN CITY, en mycket efterlängtad metavers med maffia-tema som kommer att öppnas för världen under de kommande månaderna. Med free-to-play i grunden handlar SYN CITY om att spela för att tjäna och belöna spelare genom olika speciella intjäningsevenemang. De förbereder sig för den kommande Copper TLA och vi delar gärna vår erfarenhet med SYN CITY-teamet”.

Dessutom önskar Rit Bencharit, evangelist på GuildFi det bästa för SYN CITYs lansering av koppar, “Vi tror att SYN CITY bygger ett unikt ekosystem som lockar massorna att gå med på kort tid sedan starten. Med sina starka stödjare och starka gemenskap har SYN CITY grunden för att fortsätta växa till ett ledande och revolutionerande ekosystem. Vi tror starkt på potentialen hos SYN CITY, det är därför vi har investerat i spelet och vägleder dem i förberedelserna för deras kommande Copper TLA”

I en kommentar till den kommande Copper Launchen konstaterar Roy Liu från SYN CITY, “2021 var NFTs år. 2022 är metaversens år. Vi är tacksamma för stödet från våra investerare och partners, och vi ser fram emot att följa i fotspåren av andra framgångsrika projekt som Merit Circle och GuildFi, och deras spektakulära framgång på Copper Launch.”

Plattformen samlade nyligen in 8 miljoner dollar från sin investeringsrunda ledd av Twitchs grundare Justin Kan och Zynga Kinas medgrundare Robin Chans Goat Capital. Andra framstående stöttare inkluderar Do Kwon (Terra), Luke Wagman (CMC), Elliot Wainman, Alex Becker (Superfarm), Jordan Momtazi (Synthetix), Paul Menshov (Coinlist), Kieran Warwick (Illuvium) och Santiago R Santos, A&T Capital , Alex Pack’s Hack VC, Animoca Brands, Spartan Group, iAngels och många fler.

Om SYN CITY

SYN CITY är det första i sitt slag “mafia metaverse”-spel byggt för blockkedjan. SYN CITY, som är byggt av ett team av erfarna spelutvecklare, tar med maffia- och syndikatliknande spel på kedjan samtidigt som det introducerar en unik funktion för spelstyrning som kallas Mafia-as-a-DAO (MaaD). Plattformens infödda token, SYN, ger spelare tillgång till flera intjäningsmöjligheter som evenemang och styrningsbelöningar. Spelare kan delta i dagliga evenemang, inklusive PvP, PvE och Syndicate-baserade tävlingar som cross-chain turneringar.

KontakterSource link