Singapore, Singapore, 9 december 2021,

SYN CITY, det första någonsin maffia-tema metaverse-spelet på blockchain, har slagit nya rekord den här veckan, med listningen av deras in-game tokens och tillgångar, i vad som har blivit en av de mest framgångsrika IGOs ​​hittills. SYN CITY lanserade sin IGO på Binance NFT plattform, med olika samlingar i spelet, och översvämmades med över 3,5 miljoner USD i volym mindre än 30 minuter efter lanseringen. Idag är SYN CITY rankad som nummer 1 för samlingar på Binance NFT-plattformen, nummer 2 för de senaste 7 dagarna och nummer 3 för de senaste 30 dagarna.

SYN CITY blir snabbt mer populärt med över 200 tusen communitymedlemmar. Maffiametaversen, som skapades av ex-Tron Head of Business Roy Liu, fungerar på ett DAO-system, där alla medlemmar styr sina egna syndikat. Spelet skapades av ex Ubisoft, Roblox, EA och Disney-teammedlemmar. Binance IGO-noteringen såg att SYN CITY släppte NFT:er i begränsad upplaga och tillgångar i spelet speciellt skapade för Binance.

Enligt SYN CITYs Roy Liu, “Vi har blivit blåsta av framgången med denna notering och är helt glada över att skapa ett parallellt universum för Binance-communityt bland många andra. Tack vare allt stöd från våra community-medlemmar, Binance NFT, och Binance NFT-ekosystemet, är det tydligt att vi skapar något fantastiskt här, och vi kommer säkerligen att växa och skala tillsammans med vår community.”

Play-to-earn-modellen har ökat populariteten för on-chain gaming, och bara under det senaste kvartalet ökade antalet Unique Active Wallet (UAW) kopplade till spel dApps till 754 000. Detta står för ungefär hälften av hela branschens spelaktivitet. NFT-spel står för 20 % av all NFT-handelsvolym, men det finns en stor brist.

SYN CITY introducerar en gratis-att-spela-för-tjäna-spelmodell, som tar bort tonvikten från att spelare måste betala för att spela, och uppmuntrar engagemang genom att stimulera rent spelande och interaktion i spelet.

Betydelsen av IGOs ​​ökar som en ny modell av crowdfunding, som tillåter användare att köpa tokens inför nya spellanseringar. De mest populära blockchain-spelen kan också släppa sina NFT-samlingar på Binance NFT-plattformen.

Om SYN CITY

SYN STAD är det första i sitt slag “mafia metaverse”-spel byggt för blockkedjan. SYN CITY, som är byggt av ett team av erfarna spelutvecklare, tar med maffia- och syndikatliknande spel på kedjan samtidigt som det introducerar en unik funktion för spelstyrning som kallas Mafia-as-a-DAO (MaaD). Plattformens infödda token, SYN, ger spelare tillgång till flera intjäningsmöjligheter som evenemang och styrningsbelöningar. Spelare kan delta i dagliga evenemang, inklusive PvP-, PvE- och syndikatbaserade tävlingar som turneringar med flera kedjor.

Kontakter

Source link