Synthetix (SNX) blev en av de hetaste kryptokurserna för Decentraliserad ekonomi (DeFi) marknaden. Den virtuella valutan har ökat massivt de senaste månaderna och den kunde nå det högsta pris som någonsin registrerats för några dagar sedan. Nu är Weiss Ratings hausse om SNXs framtid och de ger några skäl till varför de är långa i den virtuella valutan.

Weiss-betyg Bullish på Synthetix (SNX)

Det oberoende och erkända ratingbyrån Weiss Ratings är hausseartad på Synthetix och dess framtid. Företaget har släppt en rapport om varför de är hausse på den virtuella valutan och vilka är de viktigaste användningsfallen för denna digitala tillgång.

Författarna till Rapportera, Juan Villaverde och Bruce Ng, förklarar att den decentraliserade finansmarknaden växer som galen. Vi kan faktiskt se att det finns flera tjänster som tillhandahålls av DeFi-företag och företag. Vissa av dessa tjänster inkluderar bland annat utlåning, upplåning och handel.

Synthetix expanderade som ett decentraliserat utbyte där användare helt enkelt kan byta sina tillgångar mot lägre avgifter och snabba transaktionstider. När handlare använder traditionella centraliserade plattformar tenderar mellanhänder och transaktionsavgifter att vara mycket höga.

Med Synthetix blir saker mycket lättare för användare. Handlare kan byta tillgångar på ett enkelt sätt med andra användare som de inte känner på ett decentraliserat sätt och utan att lita på den andra parten. Detta kommer att göras med blockchain-teknik.

Weiss Rating anser att det finns tre viktiga skäl att vara hausse om Synthetix. Den första orsaken är relaterad till dess meteoriska tillväxt. Synthetix kunde erbjuda bättre, snabbare och billigare tjänster till användare än traditionella centraliserade företag och finansiella plattformar. Detta gjorde det möjligt för den virtuella valutan att öka till 7,20 USD per mynt och ha ett marknadsvärde på 585 miljoner dollar.

Samtidigt har insatsbelöningar också lockat ett stort antal användare. 0,3% av varje handel som sker i nätverket går in i en sUSD-avgiftspool. Dessa medel fördelas sedan ut till SNX-mynthållare beroende på vilken andel de använder. Detta hjälper också cryptocurrency att röra sig högre.

Slutligen är terminer och hävstångshandel också mycket användbara för handlare som vill ha en större exponering mot de finansiella marknaderna.

Weiss Ratings anser att priset på SNX kan tredubblas vid årets slut, och detta är en konservativ uppskattning enligt företagets officiella rapport.

Source link