TEEB Health, ett decentraliserat hälsoekosystem, meddelade att det nu använder RSK för att hantera och hantera Digitala identiteter. Dessutom informerade företaget i ett nyligen pressmeddelande att de också kommer att använda icke-fungibla tokens (NFT) som körs ovanpå RSK:s blockchain-nätverk.

TEEB Health använder RSK för sin digitala identitetshantering

Under de senaste åren har NFT:er blivit mycket populära tack vare ett stort antal projekt som använder dem och de funktioner som de erbjuder för blockkedjeprojekt. Ett av de mest intressanta användningsfallen av NFT:er implementeras nu av TEEB.

Patienter vet att företag kontrollerar och håller deras privata information. Däremot har de inte tillgång eller kontroll över hur företaget hanterar uppgifterna. Det är därför att använda digitala identiteter och NFT:er nu är ett lovande sätt att hantera användarnas data.

TEEB:s VD och grundare, Fernando Pardeiro, informerade att de arbetar med en hybridmodell där de kombinerar både digitala identiteter och NFT. På så sätt kan de erbjuda bättre identitetshanteringssystem för sina kunder.

All hälsoinformation skulle lagras som en NFT. Dessutom representerar NFT kunden och ägandet av deras kliniska information. I grund och botten kan individer i denna miljö bestämma vem och när de får tillgång till sin privata och värdefulla information.

Dessa NFT:er är sedan en digital tillgång som skyddar användarnas integritet och erbjuder interoperabilitet över olika nätverk. Tack vare dessa lösningar har patienter kontroll över sin data och kan dela den med de företag och personer de vill ha med bara några klick.

RSK-nätverket skulle fungera för att patienterna skulle kunna hantera sin digitala identitet. Dessutom skulle de också användas för att skydda integriteten och giltigheten hos kliniska data och information.

Diego Gonzalez Zaldivar förklarade att de kommer att erbjuda TEEB teknisk support för att projektet ska fortsätta växa och expandera i framtiden. Dessutom har han också förklarat att blockchain-teknik förväntades spela en viktig roll i hanteringen och hanteringen av patienternas information.

RSK är det säkraste nätverket för smarta kontrakt i världen. Den förlitar sig på Bitcoins hashhastighet, vilket gör den till en av de säkraste i världen. Dessutom kan företag och utvecklare utföra smarta kontrakt med bara några enkla steg.Source link