Tortola, Brittiska Jungfruöarna, 23 januari 2022, Chainwire

TeraBlock och Splinterlands går samman för att inleda framtiden för DeFi-spel. Användare kommer att dra nytta av förenklad token-bryggning över flera blockkedjor på Splinterlands spelplattform genom samarbetet.

Splinterlands och TeraBlock höjer ribban för DeFi-spel idag och i framtiden. Spelare i det populära spelet kan överföra sina tokens över olika blockkedjor genom TeraBlock Bridge. Bridge är integrerad i spelplattformen och möjliggör enklare och snabbare tokenbyte mellan flera nätverk. Kedjeöverskridande lösningar är väsentliga inom DeFi och spel, och Splinterlands strävar efter att tänja på gränserna för vad som kan uppnås.

Splinterlands är en av de främsta blockchain-spelleverantörerna med över 400 000 aktiva användare och tusentals nya spelare som ansluter sig varje dag. Dessutom har spelet upp till 4 miljoner transaktioner per dag, vilket gör det till den mest aktiva spelhubben i blockchain-utrymmet idag. Dessa höga transaktionsvolymer motiverar att utforska en annan token routing-lösning som sömlöst överbryggar tokens mellan olika nätverk.

TeraBlock har genom sitt starka fokus på specialbyggda decentraliserade finansieringslösningar och produkter utvecklat ett ekosystem där handlare behåller och optimerar sina kryptotillgångar. TeraBlock Bridge är det senaste protokollet under TeraBlock-bannern för att tillhandahålla den funktionalitet som Splinterlands-spelare söker. Dess cross-chain routing process säkerställer att tokenöverföringar kan slutföras inom några få steg.

Splinterlands och TeraBlock lägger grunden för att förenkla DeFi-överföringar i blockchain-spelvärlden genom detta partnerskap. Som ett resultat kan Splinterlands-teamet bygga en mer enhetlig spelplattform samtidigt som de hjälper TeraBlock att befästa sin position i DeFi-segmentet genom att skapa bredare användningsfall.

En del av avgifterna som samlas in från transaktioner på TeraBlock-bryggan kommer att användas för att köpa tillbaka $TBC-tokens från andrahandsmarknaden. Att öka tokens köptryck ökar efterfrågan på $TBC och ger stabilitet till TeraBlock-ekosystemet. Det är viktigt att notera att en del av avgifterna som samlas in från TeraBlock Bridge Protocol kommer att fördelas mellan TeraBlock Stakers som en del av belöningsmekanismen på det kommande TeraBlock Native Staking Protocol.

Om Splinterlands

Splinterlands (né SteemMonsters) är ett episkt fantasykortspel för flera spelare där tusentals spelare kämpar varje dag med monster i en kamp om kontroll över en kaotisk värld i krig. Full insyn i blockkedjans distribuerade huvudbok gör det möjligt för spelare att se hur många av varje olika kort som finns i hela spelet. Varje kort ägs individuellt, vilket innebär att även skaparna av spelet inte kan ta dem ifrån någon spelare, och alla spelare är fria att köpa, sälja eller byta dem precis som fysiska handelskort.

Se till att kolla in det på https://splinterlands.com och gå med i den livliga Splinterlands-spelaren Disharmoni eller Telegram.

Om TeraBlock

TeraBlock är ett diversifierat kryptoekosystem byggt för att hjälpa användare att behålla och optimera sina innehav på en enhetlig plattform.

TeraBlock-ekosystemet består av en svit av DeFi-instrument som tillåter användare att investera, inneha och utbyta kryptotillgångar på ett säkert och decentraliserat sätt. TeraBlock är också engagerad i utvecklingen av en Trade Automation-plattform som tillåter användare att optimera sina kryptovalutainnehav samtidigt som de navigerar i volatila marknader.

Designad för att skydda användarnas integritet och säkerhet, den lättåtkomliga plattformen underlättar fondsammanställning, avkastningsoptimering och jordbruks- och insatsprotokoll.

Hemsida: https://terablock.com/

Twitter: https://twitter.com/MyTeraBlock

Medium: https://myterablock.medium.com/

Kontakter

Source link