Tether: Det största stabila myntet efter marknadsvärde kommer att ha en kritisk vändpunkt. Tether-ärende: Det berömda fallet med NYAG (New York Attorney General) vs iFinex. Detta ärende har pågått sedan april 2019 och har ett viktigt datum den 15th januari 2020. Vid detta datum måste iFinex överlämna alla styrkande handlingar för prägling av Tether till NYAG.

Tether v / s NYAG

I april 2019 började NYAG undersöka iFinex moderbolag för båda Tjudra och det ledande kryptovalutbytet Bitfinex. Bitfinex hade tappat kryptovaluta för cirka 850 miljoner dollar i det ökända utbyteshacket. NYAG hävdar att iFinex började pryda Tether för att täcka förlusterna. Denna delning stöddes inte lika av USD eller någon annan säkerhet. Varje Tether som präglas ska backas. Detta stöd kan vara motsvarande USD eller säkerhet. Samma sak är fallet för alla andra mynt om depå.

Viktiga datum

Efter att NYAG lämnat in ett ärende flyttade iFinex till domare Joel Cohen i maj 2019 och uppgav att dessa påståenden var grundlösa. De föreslog att målet skulle minskas. Efter att ha hört påståenden från båda parter beviljade domare Joel Cohen en tillfällig vistelse på NYAGs begäran om handlingar från iFinex. Domaren förlängde också föreläggandedatumet med 90 dagar eftersom han inte hade väsentliga bevis från båda parter för att dra slutsatsen om ärendet skulle flyttas framåt eller avvisas.

I augusti 2019 presenterade NYAG nya bevis på att Bitfinex, förutom utskrift av Tether utan motsvarande USD, också bryter mot utbytespolitiken. De tjänade amerikanska kunder efter tidsfristen för att sluta betjäna amerikanska kunder.

Bitfinex IEO LEO-utgåva

LEO

NYAG bestämde sig för att följa iFinex med full kraft och lämnade in ytterligare ett ärende. De rapporterade problem med att de medel som samlats in av Bitfinex genom försäljningen av deras token UNUS SED LEO. De hävdade att LEO inte är en kryptovaluta-token utan en säkerhet.

Tidsfrist för inlämning av dokument:

När man tittade på alla bevis som lämnats in av NYAG, bad domare Cohen iFinex att skicka in alla dokument relaterade till de finansiella transaktionerna med Tether och Bitfinex till NYAG inom 90 dagar. På grund av en begäran som inkom av riksadvokaten den 9th I december förlängdes datumet för överlämnande av alla finansiella transaktionshandlingar till 15th Januari 2021.

Vad kommer att hända den 15th Januari 2021?

Bearish

iFinex måste skicka in alla dokument som NYAG frågat så att de kan fortsätta den fortsatta utredningen av ärendet. iFinex måste tillhandahålla en fullständig redogörelse för varje Tether som har producerats. Tether hävdar att det har USD-reserver, Bitcoin-reserver och lån för att backa de 24 miljarder Tethers som har skrivits ut.

Beroende på de dokument som skickas in av Tether får vi veta om en enorm krasch förväntas på marknaden. Många kryptobörser är beroende av Tether för deras derivattjänster. Den dagliga volymen för Tether är högre än de flesta kryptovalutor och i de flesta fall högre än BTC också. Om iFinex misslyckas med att tillhandahålla alla bevis som de hävdar att de skulle ha skulle det vara extremt baisse nyheter. Denna händelse kan visa sig vara en av de mest inflytelserika grundläggande nyheterna som kraschar hela kryptomarknaden.Source link