Texas guvernör Greg Abbott driver Bitcoin-gruvarbetare att stabilisera elnätet när han tävlar om sitt omval. Han anser att Bitcoin-gruvarbetare skulle kunna hjälpa till att tackla nästa maktkris i staten. Det är inte första gången som Texas guvernör pratar positivt om Bitcoin. Under de senaste åren har Texas blivit ett av kryptonav i USA och det kan fortsätta att gå i rätt riktning under de kommande åren.

Texas guvernör tror att Bitcoin-gruvarbetare kan stabilisera elnätet

Guvernör Abbott tror att genom att bjuda in Bitcoin till staten skulle det vara möjligt för elleverantörer investera i nya infrastrukturprojekt. Detta är något som inte bara skulle gynna Bitcoin-gruvarbetare i staten utan också dess befolkning. Låt oss inte glömma att det har skett flera blackouts de senaste åren på grund av bristande investeringar från företag.

Bitcoin-gruvarbetare kräver stora mängder el för att fungera. Detta beror på det faktum att Bitcoins svårigheter har ökat under de senaste åren eftersom fler gruvarbetare blir anslutna till nätverket. Svårigheten ökar när fler gruvarbetare tävlar om en mindre del av Bitcoin-belöningar. För tillfället belönas gruvarbetare som hittar ett block med 6,25 BTC. Om två år förväntas detta falla till 3,125 BTC per block.

Vi har många gånger hört hur Bitcoin-gruvarbetare förbrukar stora mängder el. I grund och botten har Bitcoin anklagats av vissa grupper för att vara en mycket dyr och förorenande industri. Men saker och ting har förändrats under årens lopp. Bitcoin håller på att bli ett renare och ännu effektivare blockkedjenätverk än tidigare tack vare tekniska framsteg och investeringar i ren energi.

Det är också värt att ta hänsyn till att flera Bitcoin-gruvprojekt också har skapat sina egna elektriska lösningar. Det betyder att tack vare ett brett utbud av investeringar i förnybar teknik som solpaneler, Bitcoin gruvarbetare blir självförsörjande och minskar sin förbrukning av energinät.

Det finns många initiativ som skulle kunna hjälpa hela ekosystemet att bli ännu mer energieffektivt. Bitcoin-gruvarbetare måste minska sina kostnader till ett minimum, och det är inte möjligt om de inte gör rätt investeringar i olika energikällor som solpaneler eller till och med vattenkraftsprojekt.

Vissa energibolag börjar också bryta Bitcoin med energi som de annars skulle släppa ut i atmosfären. Det innebär att överskottsenergi nu används för att säkra nätet i regioner där energiförbrukningen är lägre än vad som kan produceras.Source link