Hong Kong, Hong Kong, 25 september, 2021, Chainwire

The Three Kingdoms är ett mycket strategiskt tredje generationens NFT-spel baserat på de historiska karaktärerna i Three Kingdoms-perioden i det antika Kina. De historiska karaktärerna gör det möjligt för användare att få ett engagerande spel samtidigt som de får belöningar för sina prestationer.

CryptoKitties var den första som väckte liv i blockchain -spel, och spel som Axie Infinity definierade hur ett bra blockchain -spel ska vara. The Three Kingdoms siktar på att bygga vidare på detta med sitt nästa generations spel-att-tjäna-spel.

Nästa generation av GameFi

Vad betyder den nya eran med spel för att tjäna spel? TTK -teamet tror att den nuvarande generationen av NFT -spel har begränsade sätt för spelare att tjäna på dem. Dessutom lider de av föråldrad och tecknad grafik och minimala spelfunktioner.

Teamet Three Kingdoms bestämde sig för att bygga ett blockchain -spel som har flera metoder som aldrig tidigare setts på GameFi -marknaden för att tjäna tokens. Dessutom skapar de en äkta spelupplevelse som kan jämföras mer med AAA -spelen, vi spelare har varit vana vid att spela.

För att uppnå detta kommer The Three Kingdoms att innehålla avancerad grafik, ett fantastiskt spel där användare kan samla NFT-karaktärer, slutföra uppdrag och gå med i belägringsspel för att tjäna NFT.

Dessutom kommer The Three Kingdoms att vara det första spelet som innehåller tanken på att slåss och belägrar städer och en djup, engagerande historia som ger ett friskt luft till GameFi -landskapet.

I spelet kan användare också vara värd för, satsa och tjäna pengar på evenemang. Bygg din bas, expandera dina territorier, uppgradera din karaktärs attribut, vinn strider och segra i PVE- och PVP -strider.

De tre kungadömenas historia

De tre kungadömena är baserade år 220 e.Kr., de sista åren av den östra Han -dynastin. Gula turbanupproret bröt ut, med städer och regioner som bildade sin allians för överlevnad. Krigsherren Dong Zhuo tog kontroll över huvudstaden under förevändningen att skydda den unge kejsaren. Cao Cao, som gradvis hade tagit kontroll över territorier i norr, räddade kejsaren och ledde centralregeringen. Ändå är bildade klaner redan ivriga efter chansen att styra över Kina.

Landet bröt in i inbördeskrig, och snart delades Kina in i tre inflytande: Cao Cao som dominerade i norr, Sun Quan i söder och Liu Bei i väster. De tre kämpade i sextio år för att erövra Kina, och det är här historien för spelaren börjar.

Landet Three Kingdoms är modellerat efter att den historiska kartan över Kina delades upp i regionerna Wei, Shu och Wu. Marken kommer att delas upp i unika torg. För ytterligare nytta är dessa länder där du kan vara värd för, satsa och tjäna pengar på evenemang. Erövra och äga din bas där du kan slåss och utöka ditt territorium.

Vad är nästa för The Three Kingdoms

Three Kingdoms -teamet rekryterade spel och NFT -entusiaster som ville revolutionera kryptolandskapet och bli en del av något större.

The Three Kingdoms är på god väg, med planer på att påbörja passivt spel under fjärde kvartalet 2021. Användarna kommer att kunna tjäna NFT genom att rekrytera hjältar via utkanter. Teamet planerar också att inkludera ytterligare spelfunktioner som möjligheten att belägra tomma städer (insats NFT) och ockupera städer (tjäna APY, spel i valuta och NFT) år 2022 (fas 1).

Fas 2 kommer att innehålla PvP, där användare kan attackera och försvara städer, angriparen och försvararen båda insats NFT, med vinnaren som tjänar en APY, valuta, NFT + attribut.

Slutligen kommer fas 3 att introduceras aktivt spel via Arena och turneringar. Spelare kommer att kunna satsa sina NFT mot andra spelare i en vinnare tar all strid.

Om The Three Kingdoms

Samla dina favoritkaraktärer från Three Kingdoms och slåss om en mark som bara du verkligen kan äga!

The Three Kingdoms är ett 3: e generationens NFT -spel som antar historien om de tre kungadömena. Förbered dig på att fördjupa dig i en spelupplevelse berikad med omfattande historia, välutvecklade karaktärer, progressionsspel och mer. Förbered dina hjältar för strid, belägringsstäder och vinn strider för att utöka ditt eget land.

Var din egen hjälte i The Three Kingdoms!

Följ TTK: s sociala mediekanaler för att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna:

Hemsida – https://ttk.gg/

Twitter – https://twitter.com/PlayTTK

Meddelanden om telegram – https://t.me/TTK_Official

Telegram Official Community – https://t.me/PlayTTK

Discord – https://discord.com/invite/kg4SMdCCM5

Reddit – https://www.reddit.com/r/PlayTTK

Medium – https://medium.com/@PlayTTK

Kontakter

Source link