Theta Labs, ett decentraliserat videoleveransnätverk, och World Poker Tour (WPT), det främsta namnet inom live pokerunderhållning, har meddelat ett partnerskap för att lansera världens första NFT-marknadsplats i realtid.

WPT och Theta Labs lanserade denna nya marknadsplats genom en unik WPT NFT släppplats. Denna webbplatslansering åtföljde början av World Poker Tour säsong XVIII den 18 april, som sänds rikstäckande på Bally Sports Networks. Nu har marknaden öppnat registrering och förfinansiering.

Från och med idag kan användare förfinansiera sitt ThetaDrop-konto med TFUEL. Den första live drop kommer att äga rum den 2 maj under World Poker Tour avsnittet.

Varje år sänds WPT till över 140 miljoner tittare över olika kontinenter. Detta inkluderar Nordamerika, Europa och resten av världen på flera linjära och digitala plattformar.

Dessutom kommer säsong XVIII premiärdatum angavs som följer:

18 april 2021 – Theta Network WPT Cash-spel, del 1

25 april 2021 – Theta Network WPT Cash-spel, del 2

2 maj 2021 – Theta Network WPT Cash-spel, del 3

9 maj 2021 – Theta Network WPT Cash-spel, del 4

Under de veckovisa avsnitten kommer följaktligen reklam- och reklamsegment i showen att leda tittarna till NFT marknadsplats för kö i kö, samt köpa exklusiva WPT-paket. Det tar en begränsad tid. De kommer också att kunna delta i auktionen under ett unikt legendariskt pokermoment.

Mer information

Under kampanjen planerar WPT att hyra den legendariska pokerikonen Mike Sexton, som dog i september förra året. Mike Sexton var ansiktet på WPT som huvudankare och kommentator, tillsammans med Vince Van Patten. Hyllningen är i form av ”Mike Sexton: The Legend Hand” som en 3 av 3 NFT som ska auktioneras ut.

Dessutom kommer en begränsad mängd bas-, sällsynta och legendariska pokerpaket att släppas.

World Poker Tour-vd Adam Pliska sa att NFT-lanseringen med Theta Network är ett av de största digitala initiativen för närvarande. Det är också första gången de kombinerar sin globala räckvidd för live-tv-poker med en NFT marknad.

“Vi är stolta över att ta med några av våra bästa pokerproffs, spelare och kändisar till NFT-världen, med sällsynta och legendariska WPT-paket i veckodroppar och kör exklusiva unika auktioner för supersällsamma pokermoment,” tillade Pliska.

Motiv bakom att välja Theta

ThetaDrop NFT-marknaden utnyttjar Theta Network, en blockchain som målmedvetet byggdes för media och underhållning. Kostnaden för att prägla NFT och gasavgifterna i nätverket är ganska låga (till $ 0,00001). Transaktionstiderna är också 100 gånger snabbare än på Ethereum.

Dessutom skapades Theta-protokollet på en proof-of-stake (PoS) -modell, vilket gör det mer miljövänligt än andra plattformar.

Framöver förväntas det distribuerade nätverket med över 30 000 community-run edge noder stödja decentraliserat NFT lagring. Därför är det inte beroende av någon centraliserad plattform att hjälpa användare att äga och ta över vår NFT.

Dessutom utvecklar teamet en kedjebrygga mellan Theta Network, Ethereum och andra kedjor. Det möjliggör sömlösa NFT-överföringar och transaktioner över nätverk så att användare kan ta sina NFT-enheter dit de vill.

Mitch Liu, VD för Theta Labs sa, ”ThetaDrop maximerar intäkterna till varumärkespartner och skapare genom att ge interaktivitet, engagemang i realtid och personlighet endast möjligt via en liveström när man gör NFT-droppar och auktioner. Thetas inhemska blockchain innebär att skapare kan vara säkra på att prägling och transaktion av NFT är 100% miljövänlig, snabb och billig. ”

Om World Poker Tour (WPT)

World Poker Tour (WPT) är ett stort namn inom TV-spel och underhållning med varumärkesnärvaro i TV, landbaserade turneringar, mobil och online över hela världen. WPT har enligt uppgift hjälpt till att driva upp den globala pokerboomen på grund av sin tv-show med höga insatser pokerturneringar.

World Poker Tour har en världsomspännande publik. Den sänds i över 150 länder och territorier. Den senaste säsongen av WPT – säsong 18 – kan ses i USA på FOX Sports Regional Networks.

THETA och TFUEL Pris

Från tidpunkten för publicering, Theta Network pris var $9.47, med en 24-timmars handelsvolym på $484,345,652 och ett marknadsvärde på $9,414,993,621.

Theta Fuel (TFUEL) pris var $0,285687, en vinst på 15,2% under det senaste dygnet. Myntet har en 24-timmars handelsvolym på $74,187,633.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link