USA, USA, 13 oktober 2021,

Meduppfinnarna av den tidiga blockchain, Dr. Stuart Haber och W. Scott Stornetta går tillsammans med ett team av branschledande partners för att fira födelsen av blockchain-tekniken, dess förflutna, nutid och framtid. Det är en hyllning till resan och samhället.

Dagens tillkännagivande markerar 30 -årsjubileet för det offentliga uppträdandet av det som kan kallas “genesblock” för det som faktiskt är världens äldsta kontinuerliga primitiva blockchain, som förklaras här.

Firandet avslutas den 3 januari 2022, 13 -årsjubileet för Bitcoin Genesis Block. Bitcoins design, som beskrivs i Satoshi Nakamotos vitbok, Bitcoin: Ett Peer-to-Peer elektroniskt kassasystem, förlitar sig på Haber och Stornettas mekanism för att säkerställa integriteten i alla sina transaktioner. Faktum är att tre av Satoshis åtta fotnoter refererar till deras tekniska dokument.

Blockchainens historia kommer att firas med en samling NFT som både involverar och hedrar grundarna, innovatörerna och tankeledarna i blockchain -gemenskapen. NFT, som visar blockchain-ekosystemets utbud och mångfald, kommer att auktioneras ut genom en ny mekanism och kommer att involvera ett antal innovativa block-1-blockchains och deras samhällen.

Jason Bailey, global tankeledare inom NFT och grundare av Artnome.com och ClubNFT, sa, “Utan Stuart Habers och Scott Stornettas arbete finns det inga NFT, ingen Bitcoin och ingen blockchain. Jag är glad att de använder denna möjlighet att skapa en NFT med målet att förena alla inom blockchain -ekosystemet på ett sätt som jag tror att bara de kan. ”

“Kadena är glada och hedrade över att få delta i Immutable Records firande av blockchain,” sa Stuart Popejoy, medgrundare och VD för Kadena blockchain och smart kontraktsplattform. “Immutable Records NFT-erbjudande driver utrymmet framåt med ett multiprotokollsätt som också utnyttjar många av Kadenas unika fördelar, till exempel ursprunglig institutionell kvalitet, helt på kedjan, och anpassade marknadsplatser.”

Haber och Stornetta avslutades med “Vi är glada att kunna delta i firandet av blockchain och kommer att tillkännage deltagande av andra ledande block-1 blockchains och tankeledare. Håll ögonen öppna. Det bästa är kvar.”

För mediaförfrågningar kontakta [email protected].

För mer information besök webbplatsen https://immutablerecord.com/.

Om Kadena

Kadena är branschens enda skalbara 1-Proof of Work (PoW) blockchain med Pact, den säkraste och lättanvända smarta kontraktstekniken. Kadenas plattform ger världen verktyg och miljö för att förvandla idéer och ambitioner till verklighet, från DeFi -applikationer till NFT -marknadsplatser. Som den enda blockchain som kan skala både hastighet och lagring obegränsat tillåter decentraliserade tjänster på Kadena -plattformen användare och byggare att överskrida nuvarande begränsningar i blockchain, till exempel höga gasavgifter och lagringsbegränsningar, och till och med “mintmarknader” där utbyte och handel med tokens och NFT kan anpassas oändligt. Kadena grundades av Stuart Popejoy och William Martino som skapade JP Morgans första blockchain och ledde SEC: s kryptokommitté. Besök oss på www.kadena.io och följ vårt twitterkonto på www.twitter.com/kadena_io att lära sig mer.

Kontakter

Source link