Användare av Nodle Cash-appen kan tjäna passiva inkomster via Bluetooth-anslutning.

Låt oss lära oss hur Nodle Cash fungerar.

Introduktion

Nodel – byggt på ett Bluetooth Low Energy (BLE) nätverk – är en anslutningsleverantör för sakernas internet (IoT). Nätverket hjälper företag och städer att samla in data från sina enheter, sensorer och taggar.

Nodle Network kan hjälpa tillverkare / operatörer av elektroniska enheter att samla in värdefull information och också hjälpa företag att hitta sina tillgångar över hela USA. När det gäller att bemyndiga individer tillåter Nodle Network att individer kan delta genom Nodle Cash-smarttelefonappen. Individerna deltar genom ”bevis på anslutning” där de belönas med Nodle-tokens, vilket vi berör mer om detta nedan.

Teknologi

Nodle-nätverkets design utnyttjar “Smartphone-infrastrukturen”, som använder smartphones som noder och basstationer för nätverket för att sänka anslutningskostnaderna. Teamet utvecklade ett sätt att växa nätverket via “proof of connectivity”, som verifierar IoT-data i molnet. Genom detta ”bevis på anslutning” deltar utvecklare och konsumenter av mobilapplikationer i nätverket för att tillhandahålla bandbredd och trådlös radio.

Nodle Cash

Nodle Cash är projektets ursprungliga kryptovaluta och har en fast tillgång på 2,1 miljarder.

Du tjänar när din telefon ansluter och samlar in data från andra IoT-enheter via BLE-nätverket. Därifrån skickas informationen tillbaka till ägaren till IoT-enheten som du samlade in data från. Nodle anger att dina personuppgifter inte delas med ägaren.

Använd fodral:

 • Skicka betalningar / begär betalningar eller spara för framtiden (Nodle Cash är för närvarande inte på kryptovalutautbyte, men Nodle undersöker detta).
 • Inga avgifter vid överföring – Nodle betalar för avgifterna.
 • Bevisa att en IoT-enhet är legit via trådlös nätverkstjänst (anslutning) och säkerhetscertifikat.
Hur man använder Nodle Cash-appen för att tjäna passiva inkomster

Att installera Nodle Cash-appen är ganska enkelt:

 1. Ladda ner Nodle Cash-appen från App Store (iOS- och Android-kompatibilitet).
 2. Skapa ett användarnamn / lösenord.
 3. Aktivera Bluetooth i telefonens inställningar.
 4. Börja tjäna.

När din Nodle Cash-app har ställts in spårar appen hur mycket data din telefon överför för IoT-enheter och tilldelar sedan Nodle Cash därefter.

Hållbarhet

Global uppvärmning är ett omedelbart hot, och en del av problemet ligger i elförbrukningen. Elförbrukningen avtar inte när som helst. Således ser Nodle ut att förbättra problemet genom Citizen Network. Citizen Network är ett globalt IoT-nätverk som sänker enheternas elförbrukning.

Nodles nätverk använder den lägsta formen av anslutning – Bluetooth Low Energy. BLE förbrukar cirka 3% av den elektriska kraft som krävs av WiFi vid överföring av samma data – 33 gånger effektivare jämfört med WiFi.

Smartphone energiförbrukning

Vid denna tidpunkt kan du vara orolig för energiförbrukningen från den här appen och hur den kommer att påverka din smartphones batteri.

Nodle tar itu med denna oro genom att erbjuda två lägen till sina användare i Nodle Cash-applikationen:

 • Eco läge: Appen körs bara så länge den är öppen. Detta läge är utformat för att använda 1-3% av smarttelefonens batteri per 24 timmar – beroende på flera faktorer.
  • Fördelar: Mer resursvänligt.
  • Nackdelar: Tjäna mindre och hitta färre IoT-enheter.
 • Expertläge: Detta läge är utformat för användare som vill ha bästa prestanda som Nodle har att erbjuda.
  • Fördelar: Tjäna mer.
  • Nackdelar: Mindre resursvänligt – det här läget tvingar appen att köra i systemets förgrund.
Sociala nätverk
Slutsats

Gruvdrift efter Nodle-myntet liknar gruvdrift för Bitcoin – Nodelmynt finns i protokollets design. Nodles “proof-of-work” kallas “proof of connectivity”, där de data som vanligtvis är svåra (kostsamma och tidskrävande) nu underlättas via “gruvarbetare” (användare av Nodle Cash-appen). Bevis på anslutning definierar varje gruvarbetares bidrag till nätverket för att verifiera huruvida en gruvarbetare har utfört arbete eller inte.

En potentiell fråga som vi ser med detta projekt innebär att användaren går ombord. Eftersom Bluetooth behövs för att ansluta till IoT kan det finnas ett problem i nätverket när flera användare försöker ansluta i närheten (på grund av att det använder Bluetooth-anslutning). Hittills ser vi inget om hur Nodle skulle ta itu med den här frågan, så det blir intressant att se vilken lösning de föreslår.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi ansvarar inte för eventuella förluster som du kan drabbas av som en följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link