Blockchain-plattformen Tomochain börjar året på en hög ton. Den decentraliserade tekniska plattformen har släppt detaljer om flera viktiga uppdateringar som förväntas på sin plattform 2021.

Toppar listan, enligt TomoChain-tjänsteman blogginlägg, är dess föreslagna blockprishalvering. Halveringen förväntas äga rum den 7 februari 2021 i blockhöjd 31 536 000.

Partnerskapsuppdateringar
  • Vietnam-partnerskap – Intressant är den Singapore-baserade plattformen nyligen ingick ett strategiskt partnerskap med Vietnams utbildningsministerium. Detta partnerskap kommer att underlätta en tillförlitlig och pålitlig lagring av studentens akademiska register i blockchain. Enligt TomoChain förväntas plattformen gå igång snart när en demo av projektet har överlämnats till regeringen. Efter lanseringen kommer uppskattningsvis 1,5 miljoner certifikat att lagras på TomoChain blockchain i sin första fas.
  • Litionförvärv – Mot slutet av 2020, blockchain-plattformen förvärvade Lition, exklusive sin peer-to-peer (P2P) elhandelsprodukt. TomoChain CTO Nguyen Sy Thanh Son säger att förvärvet är ganska viktigt för CBDC. I en tweet, säger han, “Vi vill ha Vietnams CBDC.”
  • Partnerskap med pooler – Blockchain-plattformen gick också med i Pools, vilket gjorde det till den andra plattformen att göra det, efter Ethereum. Integrationen med pooler hjälper till att öka interoperabiliteten mellan Ethereum och TomoChain. Detta gör det lättare för dApps att flytta från Ethereum-kedjan till TomoChain. Därför ger sådana dApps bättre skalbarhet och lägre driftskostnader.
Kommande uppdateringar 2021

Flera uppdateringar förväntas i början av 2021. I synnerhet har några av dem redan ägt rum.

Först är dess partnerskap med betalt nätverk och hela sina smarta kontrakt. BETALT nätverk kommer att använda TomoChain blockchain för att hantera, skapa och underteckna juridiska kontrakt.

Nästa är den föreslagna TomoChain 2.3-uppgraderingen, dubbade Zorro. Uppgraderingen förväntas ske i 30 915 660 blockhöjd, vilket förutses vara den 22 januari 2021.

Zorro kommer att ge fantastiska uppdateringar som:

EVM-uppdatering – Den här uppdateringen gör det möjligt för utvecklare att sömlöst överföra koder från andra EVM-kedjor till TomoChain.

TomoX-uppdatering – När TomoX-uppdateringen är klar kommer TomoX-avbokningsavgiften att sättas till 0,001 TOMO. Detta belopp gäller för alla TOMO-par. Par som inte är TOMO kommer dock att få noll avbokningsavgifter.

LuaSwap flerkedja – LuaSwap är en DeFi-plattform som för närvarande arbetar på Ethereum blockchain. Plattformen kommer att flytta från Ethereum Chain till TomoChain när Zorro-uppdateringen är klar.

Slutligen halveras TomoChains blockpris.

Det är viktigt att notera att TomoChain byggdes med PoS-konsensusmekanismen. För närvarande kan endast 150 masternoder väljas på plattformen. TOMO-tokeninnehavare styr vilka noder som kan fungera som masternoder, vilka är de som kan verifiera eller skapa nya block i TomoChain-blockkedjan.

Blockchain-prishalveringen är planerad att äga rum på blockhöjd 31.536.000. Detta förväntas ske omkring 7 februari 2021. Efter halveringen kommer TOMO-utbudet att minska från 4 miljoner till 2 miljoner. Därför minskar kryptotoken inflationen med hälften.

TOMO-pris

Vid tiden för skrift, TOMO ökade med 3,3% och handlades till 1,37 $. Token har också en börsvärde på $ 104,722,357 och en handelsvolym dygnet runt på $ 15,806,575.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om blockchain-plattformen på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link