TomoChain har släppt detaljer om sin kommande hårda gaffel Excalibur. Den hårda gaffeln underlättar sitt TomoX-protokoll och kommer att ha en avgörande inverkan på hela den decentraliserade utbytessektorn (DEX).

Den föreslagna Excalibur-hårda gaffeln är TomoChains största uppdatering som Tomochain hittills har gjort i sin skalbara blockchain-plattform. I grund och botten kommer den hårda gaffeln att underlätta införandet av TomoX-funktionalitet i TomoChain-nätverket. Förutom TomoX-funktionaliteten finns planer för att introducera fler funktioner och produkter till TomoChain-mainnet inom en snar framtid.

Om Excalibur

enligt till ett Medium-blogginlägg är det föreslagna TomoX mainnet-startdatum 12 maj. Dessutom kommer detta att markera aktiveringen av Excalibur hårdgaffel vid block 20.581.700.

Vi hade tidigare rapporterat om den kommande lanseringen av TomoChain mainnet 2.2 vilket nu är överhängande. Det senaste blogginlägget ringer till godkänd version för Excalibur hårdgaffel som TomoChain 2.2.1. Den nämnde också behovet av att uppdatera alla Masternodes och fullständiga noder till denna version före lanseringen.

Efter den hårda gaffeln, TomoChain kommer att ha följande funktioner:

  • Kommer att kunna lagra orderböcker
  • Kommer att kunna matcha order för spothandel
  • Alternativ till peer-to-peer (P2P)
  • Lansera TomoRelayer för att göra det möjligt för företag att registrera och distribuera decentraliserade utbyten eller DEX

Dessutom kommer den hårda gaffeln att stödja alla TomoChains TRC 21-symboler. Detta gör det möjligt att lista dessa tokens på alla TomoX-utbyten. Det kommer att finnas mer information om detta efter att Excalibur kommer ut.

Om TomoX och TomoDex

Enligt blogginlägg, TomoX kommer att bli ett säkert och effektivt DEX-protokoll. Det kommer också att möjliggöra att starta ett tillåtet DEX inom några minuter, inte behöver någon djupgående teknisk kunskap och till mycket små kostnader. Det är ett Layer 1-protokoll, säkrat med hjälp av TomoChain Masternode vilket gör sina transaktioner supersnabba och icke-depåvaror.

TomoDEX blir således det första TomoX DEX-protokollet någonsin. Övervakad av TomoChain kommer det att lägga till stöd för TOMO-, BTC-, USDT-, ETH-symboler för tillfället, med den sannolika listan över fler tokens snart. TomoDex kommer försiktigt att gå live efter Excalibur hård gaffel lansering utan något specifikt datum ännu.

I en uppsättning vanliga frågor i blogginlägg, TomoChain svarade på frågor om den kommande utgåvan av Excalibur. Det påpekade att i om en fullständig nod eller Masternode inte uppdateras skulle den föråldrade versionen omedelbart bli inkompatibelt med TomoChain-nätverket.

Vi har tidigare täckt en strategisk partnerskap mellan TomoChain och Fleta blockchain.Source link