TomoChain tillkännagav nyligen sitt partnerskap med Frontier. Resultatet av detta partnerskap blir integrationen av TOMO- och TRC-21-tillgångar i Frontiers tvärkedjiga DeFi-plattform.

Frontier är ett kedje-agnostiskt DeFi-aggregeringsskikt som nu har lagt till inbyggt stöd för TOMO och alla TRC-21-tillgångar.

Fördelar för gränsanvändare

Detta partnerskap mellan TomoChain och Frontier är ett steg som främjar massantagande av decentraliserad finansiering (DeFi). Detta beror på det faktum att partnerskapet kommer att ge fler användare på Frontiers tvärkedjeplattform möjlighet att få tillgång till TomoChain-ekosystemet, dvs. TOMO och alla TRC-21-tillgångar. Partnerskapet fortsätter att visa det stora bidrag som TomoChain-blockchain kan erbjuda världen av decentraliserad finansiering.

Frontier VD Ravindra Kumar anteckningar, ”Frontier och TomoChain delar samma vision av DeFi och inser att DeFi inte bara är för en blockchain, men det kommer att vara kedja – Agnostic. Det begåvade teamet på TomoChain har gjort stora ansträngningar för att bygga protokoll över kedjor. Vi är glada att samarbeta med TomoChain som delar samma vision som vi och arbetar tillsammans för att öka DeFi Adoption och introducera Native TomoChain i Frontier Application. ”

Frontier är känt som ett kedje-agnostiskt DeFi-aggregeringsskikt. Redan innan nu har dess nyttjatecken, $ FRONT, noterats för handel på TomoChains LuaSwap och TomoDEX. Detta partnerskap kommer att gå längre så att Frontier kan integrera den inhemska TomoChain-blockkedjan i sitt DeFi-gränssnitt. Detta gör det möjligt för användare att spendera, ta emot, lagra och spåra TOMO tillsammans med andra TRC-21-tillgångar. Dessutom skulle användare ha möjlighet att ansluta till Frontier via WalletConnect och Trust Wallet. Med båda plånböckerna kan användare också övervaka sina TOMO- och TRC-21-tillgångar.

Mer information

TomoChain CBDO Kyn Chaturvedi säger, ”Frontiers fokus på att tillhandahålla en blockchain agnostisk lösning är verkligen inkluderande och framåtblickande i ett utrymme som ofta spelar favoriter. Genom att integrera TomoChain i Frontier får TomoChain-innehavare ett flexibelt och användarvänligt alternativ att lagra TOMO-tillgångar tillsammans med resten av sin portfölj samtidigt som de känner till vårt ekosystem för icke-TomoChain Frontier-användare. Och eftersom vårt förhållande har varit i full blomning i flera månader är det ett absolut nöje att äntligen samarbeta med Frontier i en officiell egenskap när vi går in i det nya året. ”

Den här nyheten kommer strax efter TomoChain meddelat sitt strategiska partnerskap med Decentr, vilket gör det möjligt för TomoChain-blockchain att integreras direkt i Decentr-ekosystemet.

Innan nu, TomoChain meddelat förvärvet av Lition blockchain, en skalbar offentlig-privat blockchain designad speciellt för företag.

Från tidpunkten för publicering, TomoChain (TOMO) pris var 0,741967 US $ med en 24-timmars handelsvolym på 8,252,669 $. TOMO-priset sjönk också med 1,7% under det föregående dygnet. Det har också en cirkulerande tillgång på 76,3 miljoner TOMO-mynt och en maximal tillgång på 100 miljoner. Binance är den nuvarande mest aktiva marknaden för handel med TOMO.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link