Början av 2021 börjar på en hög ton för den skalbara blockchain-plattformen TomoChain.

TomoChain diskuterade i sitt veckovisa sammanställningsinlägg i detalj de flera strategiska uppdateringarna på plattformen under den första veckan 2021. Den veckovisa sammanfattningen täcker uppdateringar som ägde rum från 4 januari 2021 till 10 januari 2021. Enligt posta, TomoChain inledde veckan med “mycket hårt arbete för att utveckla vårt produktekosystem.” Blockchain-plattformen tillade också att den har stora förhoppningar för alla sina föreslagna uppdateringar 2021.

Uppdateringarna i detalj

Först på listan är den nyligen lanserade TomoIssuer. Uppdateringen gör det möjligt för intresserade personer att utforma och utfärda en inslagen ERC-20-token. Intressant kan tokens också listas offentligt på TomoBridge. Detta är en riktigt anmärkningsvärd uppdatering, särskilt när det gäller att förbättra interoperabiliteten mellan Ethereum och TomoChain. Därför blir visionen om en verkligt sömlös, driftskompatibel och sammankopplad värld ännu mer uppnåelig.

TomoChain och Tixl Finace

PoS blockchain-plattformen samarbetade också nyligen med community-run blockchain och AI-fokuserad plattform Tixl Finance.

Partnerskapet med Tixl Finance är TomoChains första partnerskap för året. Intressant. Företaget kan skryta med att erbjuda kryptoinvesterare en snabb, effektiv och sömlös metod för att sortera genom potentiella kryptoinvesteringar. Det tyskbaserade företaget också nyligen avslutad den första fasen av lanseringen.

Vietnam och Crypto Space

Vietnam är ett av få kryptovänliga länder som finns i världen idag. Landet har också listat blockchain-teknik som ett av sina viktigaste fokusområden år 2021. I synnerhet är landets NQA-system (National Qualification Archive) för närvarande byggs på TomoChain blockchain. Förra veckan visades en demonstration av systemet för utbildningsministeriet i Vietnam. NQA-systemet förväntas officiellt tas i bruk under 2020-2021-sessionen.

LuaSwap

LuaSwap listas äntligen officiellt på TomoWallets dApp-webbläsare och under ETH-nätverket. Den här listan underlättar enkla tokenbyten bland användare samt allmän interoperabilitet mellan båda plattformarna.

Intressant nog integrerade TomoChain också LuaSwap i obundet ekonomi. Denna integration kommer att leva upp till många andra ekonomiska funktioner. Ta reda på mer om dessa funktioner i videon nedan.

Andra uppdateringar
  • Vietnamsbaserade satsningar Kyros lade till stöd för TomoChain och hela produktpaketet.
  • Användare rekommenderas också att uppgradera sin plånbok (TomoWallet) till den senaste versionen.
TOMO-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var TOMO handel till 1,27 dollar, med ett börsvärde på 97 206 347 dollar och en handelsvolym 24 timmar på 13 995 834 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link