TomoChain tillkännagav nyligen sitt strategiska partnerskap med Decentr. Som ett resultat av detta tekniska partnerskap kommer TomoChain blockchain att integreras direkt i Decentr-ekosystemet.

På grund av integrationen kommer både Decentr och TomoChain att kunna interagera sömlöst. Olika resurser, funktioner, användningsfall och tillgångar för vart och ett av de två ekosystemen kommer också att göras tillgängliga för varandra.

Fler fördelar för TomoChain-användare

Detta partnerskap kommer att ge definitiva fördelar för TomoChain-användare, särskilt med deras tillgång till Decentrs personuppgiftsvärde (PDV). Dessutom kan TomoChain-användare nu njuta av fördelarna med Decentrs PDV, som tjänas på Decentr-ekosystemet och nu kommer att göras tillgänglig för alla tillgångar i TomoChain, inklusive dApps.

Decentr visar data som den nya valutan. Plattformen har fattat beslutet att återföra kontrollen, för att inte tala om det monetära värdet, av en persons data i deras händer. De säkra data som en person genererar på Decentr tilldelas ett betalbart värde (PDV), som sedan kan användas för att sänka kostnaderna för varor och tjänster som köpts på Decentr-plattformen.

Med introduktionen av Decentrs PDV till TomoChain community, kan dApp-utvecklare på TomoChain utnyttja verktyget och använda det för att mäta DeFi-utlåning och sociala anseende för användare. Detta innebär att förtroendet lätt kan ökas inom de applikationer som dessa utvecklare arbetar med genom att använda PDV.

Även eftersom TomoChain-användare kommer att ha tillgång till produkter från Decentr, kommer TomoChain-funktionaliteten också att finnas tillgänglig i Decentr-webbläsaren. Denna direkta tillgänglighet beror på TomoChains integration i Decentr-ekosystemet. Detta innebär att användare av dApps som är byggda på TomoChain och TomoWallet kan komma åt sina tillgångar via Decentr-webbläsaren.

Eftersom sådana användare kommer att få enkel tillgång till sina tillgångar via webbläsaren Decentr, kommer de också att vara berättigade att tjäna PDV när de gör det. Detta skulle utöka räckvidden och nyttan av Decentrs PDV. Inte bara det, men det kommer också att ge mer värde för användaren och öka användarupplevelsen för deltagare i TomoChain-ekosystemet.

Decentr Leverages på TomoDEX

I detta strategiska partnerskap kommer Decentr också att utnyttja TomoChains decentraliserade börs (TomoDEX). Decentr’s DEX använder TomoDEX och TomoX-protokollet som en del av aggregeringslagren som kommer att driva Decentr DEX.

Decentr-ekosystemet kommer också att få tillgång till de funktioner som erbjuds av TomoDEX och TomoX-protokollet, såsom en realtidsavvecklingsmotor, underliggande decentraliserad orderbok och matchande motor, likviditetspool och låga handelsavgifter.

På grund av denna tekniska relation med TomoChain kommer Decentrs “data-as-value” att göras tillgängligt på TomoChain blockchain. Det kommer också att finnas tillgängligt över TomoX-protokollet och på Ethereum också. Detta visar tydligt att båda parter kommer att ha stor nytta av partnerskapet.

Innan nu Metal Pay marknadsplats meddelat noteringen av TOMO på sin plattform. Framåt kan användare köpa, skicka och ta emot TomoChains token TOMO på den snabbt växande marknaden.

Från tidpunkten för publicering, TomoChain (TOMO) pris var 0,766791 US $ med en handelsvolym 24 timmar om 7 758 010 $. TOMO-priset sjönk också med 2,5% under det senaste dygnet. Det har också en cirkulerande tillgång på 76,3 miljoner mynt och en maximal tillgång på 100 miljoner. Binance är den nuvarande mest aktiva marknaden för handel med TOMO.

För mer kryptovaluta nyheter, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link