TomoChain, blockchain-plattformen som försöker lösa Ethereums skalbarhetsproblem och möjliggöra blockchain-interoperabilitet är på väg mot en större uppgradering. Enligt det officiella pressmeddelandet som delas med Altcoin Buzz kommer TomoChain att genomgå Zorro-uppgraderingen vid block 30 915 660. Intressant är att uppgraderingen förbättrar funktionerna och funktionerna i Proof-of-Stake blockchain. Zorro ger TomoChain en uppgraderad Ethereum Virtual Machine (EVM) och det är en spännande nyhet för utvecklare.

TomoChain förväntas nå 30 915 660 blockhöjd den 22 januari 2021 eller omkring. Detta evenemang kommer att aktivera Zorro-uppgraderingen som kommer att höja TomoChains möjligheter. Här är de tre viktiga kapacitetsförbättringarna som samhället borde se fram emot:

1) Skalning av TomoChain för Enterprise-applikationer

TomoChains nuvarande infrastruktur stöder 2 sekunders bekräftelsestider och processer 2000 transaktioner per sekund (TPS). Enligt pressmeddelandet kommer Zorro-uppgraderingen att göra nätverket mer lämpligt för att vara värd för storskaliga företagsapplikationer.

2) Att göra utvecklarna jobbiga

Zorro levereras med en EVM-uppgradering. Detta gör det enkelt för utvecklare att bygga vidare på TomoChain. En av de viktigaste funktionerna i Zorro-uppgraderingen är att den kommer att lägga till den senaste versionen av Solidity till TomoChains EVM. Soliditet underlättar enkel distribution av kod från andra EVM-kedjor till TomoChain. Det också med minimal anpassning. Dessutom kommer detta att lägga en stark grund för att fungera LuaSwap, flerkedjigt likviditetsprotokoll som snart kommer att lanseras.

3) DeFi Enabler

Enligt TomoChains ledning kommer Zorro mainnet-uppgraderingen att visa sig vara en stor DeFi-möjliggörare. För det första kommer Zorro att hjälpa till att uppfylla de tekniska kraven för att möjliggöra Trifecta-protokollet. Den består av TomoZ, TomoX och TomoP. Trifecta är lager 1-protokollet i TomoChains DeFi-ekosystem. När Zorro har aktiverats kommer avbokningsavgiften på TomoX (DEX-protokollet) att justeras till 0,001 TOMO för alla TOMO-par. Dessutom kommer handelsparren som inte är TOMO att dra till sig några avbeställningsavgifter oberoende av deras värde i orderboken.

För det andra kommer Zorro att möjliggöra utveckling av ett av de mest friktionslösa DeFi-systemen. Team TomoChain tror starkt att tvärkedja är framtiden för DeFi. För att uppnå detta uppgraderade teamet TomoBridge och TomoIssuer förra veckan. Effektivt, nu kan vem som helst utfärda en inslagen ERC-20-token med TomoIssuer och lista den på TomoBridge med ett klick.

Dessutom driver TomoZ-protokollet dessa inslagna tokens som maximerar den friktionsfria upplevelsen. Avgifterna för nätverksanvändning kan betalas inom själva token snarare än TOMO-token.

Således kommer Zorro att hjälpa TomoChain att fungera utan de utmaningar som Ethereum står inför och kedjan kommer att bli driftskompatibel med alla ERC20-projekt.

Alla dessa tekniska förändringar som utlöses av Zorro kommer att hjälpa till med en smidig introduktion av AMM LuaSwap på TomoChain. Enligt pressmeddelandet kommer laget att offentliggöra LuaSwap den 27 januari 2021.

Kommer Zorro-uppgradering att påverka TOMO-tokeninnehavare?

Så snart Zorro-uppgraderingen är aktiverad gör den de äldre versionerna av TomoChain oförenliga med resten av nätverket. Således rekommenderas masternoder och fullständiga nodoperatörer att uppdatera sin programvara. Ingenting kommer dock att förändras för TOMO-tokeninnehavarna.

I en exklusiv interaktion med Altcoin Buzz sa Long Vuong, grundare och vd för TomoChain, ”TomoChains mainnet-uppgradering v2.3.0 är en viktig milstolpe som ger den senaste soliditets kompilatorn till TomoChains EVM (virtuell maskin). Denna uppgradering inkluderar även förkompilatorfunktioner som använder tillämpningen av Zero-Knowledge proof för att stödja TomoP-protokollet som kommer att släppas därefter. Vårt kärnteam förbättrar kontinuerligt TomoChain-infrastrukturen som en decentraliserad, låg kostnad och prestanda plattform för smarta kontrakt för utvecklare över hela världen. ”

TOMO-token

Enligt CoinGecko, TOMO, den inhemska TomoChain-token har ökat med över 25% under de senaste sju dagarna. Vid tidpunkten för handeln handlas TOMO nära 1,18 dollar.

För dagliga kryptouppdateringar, prenumerera på vår Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link