Den populära blockchain-plattformen Ethereum är känd för att kunna stödja flera blockkedjor och DeFi-aktiviteter som jordbruk etc. Men ökande skalbarhetsfrågor har gjort att jordbruket i Ethereum-kedjan är nästan lönsamt.

I linje med detta har TomoChain (TOMO) avslöjat planer på att starta jordbruk på TomoChain-versionen av LuaSwap.

Incitament för likviditetsleverantörer (LP)

Tillsammans med lanseringen av lantbruksfunktionen på LuaSwap kommer multikedjeplattformen också att erbjuda incitament till likviditetsleverantörer (LP). Cirka en miljon LUA-token har avsatts som incitament för aktiva LP-skivor i kvalificerade pooler. Dessa belöningar kommer att delas ut till LP-skivor exakt en månad efter att jordbruket på LuaSwap startade.

TomoChain (TOMO) jordbruk på LuaSwap kommer att börja på blockhöjd 34 466 888. Enligt till TomoChains utvecklingsteam förväntas cirka en miljon kvarter per månad, vilket är ungefär en LUA per block, som blockfrekvensen för lantbruksfunktionen.

Belöningsdistributionsprocess

Det är viktigt att notera att endast kvalificerade pooler är berättigade att få belöningar. Åtta pooler väljs slumpmässigt för att få LUA-belöningar varje vecka. Hela processen är planerad att pågå i cirka fyra veckor.

Poolerna som valts för den första veckan inkluderar: LUA / TOMO, LUA / USDT, LUA / ETH, TOMO / USDT, ETH / USDT, TOMO / FTT, TOMO / SRM, TOMO / ETH.

Poolerna med högsta TVL varje måndag väljs för att få LUA-belöningar. Det är dock viktigt att notera att alla pooler med mindre än 10 000 dollar inte kommer att delta i jordbruksbelöningsprogrammet.

På tal om jordbruksmeddelandet avslöjade Anh Nguyen, TomoChains chef för affärsverksamhet, att lanseringen av jordbruket på LuaSwap inte kunde vara snabbare. Detta beror på, som hon konstaterar, “Många människor kan bara inte odla på Ethereum idag.” En viktig orsak till detta är den ständigt ökande bensin priser. Nguyen tillade att TomoChain letar efter “de små killarna.” Hon tillade att dessa “små killar” är stödsystemet för hela TomoChain-nätverket.

Lanseringen av jordbruk på TomoChain-versionen av LuaSwap innebär att små likviditetsleverantörer (LP) inte bara kommer att odla på LuaSwap. De kommer också att ha möjlighet att växla mellan olika pooler. Därefter ökar deras intäkter samtidigt som avgifterna är minst möjliga (nära noll). Dessutom kommer transaktioner att genomföras i realtid, vilket är så mycket bättre än den nuvarande transaktionstiden i Ethereum-kedjan.

TomoChains senaste aktiviteter

TomoChain (TOMO) har varit i rampljuset av alla rätt skäl på senare tid. I februari, det bärs ut sin blockprishalvering. Det är också samarbetade med den vietnamesiska regeringen för att säkra diplom på sin blockchain. Förra månaden, det också recenserad byta avgifter, ta bort subventioner på sin TomoBridge-plattform. I januari, Lition (LIT) också lanserades dess likviditetsbelöningsprogram på TomoChains Luaswap.

TOMO och LUA-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var TOMO det handel till $ 2,17, med en börsvärde på $183944780 och en handelsvolym dygnet runt på $32,815,945.

När det gäller LUA-token var det handel till $0.140358, med ett börsvärde på $9 940 118 och en handelsvolym dygnet runt på $365.019.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om kryptovalutan och blockchainutrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link