Den välkända blockchain-plattformen TomoChain har meddelat flera uppdateringar av sina tidigare bytesavgifter.

Enligt TomoChain har det subventionerat avgifter på TomoBridge så att dess användare kan få låga bytesavgifter. Blockchain-plattformen anser att det är dags att modernisera dessa avgifter.

Blockchain-plattformen gjorde detta tillkännagivande i en serie tweets. Påpekar att beslutet att modernisera sina avgifter är ett resultat av de ständigt ökande gasavgifterna för Ethereum-kedjan.

Avgifter för Ethereum-gas är för närvarande på en rekordhög nivå. Blockchain-plattformen är också i allmänhet långsam och lider mycket av trängsel. Ethereum har dock avslöjat planer för att lansera dess ETH 2.0-uppdatering. En uppdatering som den har framställt som lösningen på alla dess skalbarhetsproblem.

TomoChain avslöjade också att det har subventionerat det mesta av den faktiska bytesavgiften sedan TomoBridge startade. Tillägget att det inte längre var möjligt att fortsätta med subventionerna.

De förnyade avgifterna

Trots ökningen av avgifter försäkrade TomoChain användarna om att uppdateringarna har hållits på minsta möjliga nivå. Avgiftsuppdateringarna var på TomoBridge USDT, ETH och LUA bytesavgifter. Uppdateringarna inkluderar

  • USDT (TRC21) tokens till USDT (ERC20) är nu $ 60 per transaktion.
  • ETH (TRC-21) tokens till ETH (ERC-20) kostar 0,03 ETH per transaktion.
  • Slutligen kommer LUA (TRC-21) tokens till LUA (ERC-20) att kosta 480 LUA-tokens per transaktion.

Dessa avgiftsändringar förväntas börja från 22 mars 2021.

TomoChain tackade dessutom hela sin samhällsmedlem för fortsatt stöd och hjälp.

Binance lägger till stöd för TomoChains inbyggda tokens (TOMOE OCH TOMOB)

Tillsammans med bytesavgiftsuppdateringen har populär kryptovalutautbyte lagt till stöd för TomoChains inbyggda tokens TOMOB och TOMOE. Detta är också bra nyheter för hela TomoChain-communityn. Nu kan communitymedlemmar enkelt sätta in och handla både TOMOB och TOMOE på Binance-börsen.

Blockchain-plattformen bekräftade detta meddelande via Twitter. Dessutom tillade att stödet från Binance är ett utmärkt tillskott till dess plattform.

TOMO-pris

Vid tiden för skrivande, Handlades TOMO till 2,81 $, med ett börsvärde på 227202,663 $ och en handelsvolym 24 timmar på 73,842,459 $.

Gå också med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchainutrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link