Vid tidpunkten för handeln handlar Bitcoin nära 56 945 $ medan Ethereum handlar nära $ 1 745.

Samtidigt har vi idag avslutat ett år sedan Black Thursday-marknaden kraschade. Den 12 mars 2020 kraschade Bitcoin under 4000 dollar på grund av hotet mot coronaviruspandemin och dess marknadsvärde låg under 100 miljarder dollar. Bitcoins marknadsvärde översteg emellertid 1 biljon dollar för första gången i år, eftersom det har skett en ökning med över 1000% under det senaste året.

Låt oss granska några intressanta kryptonyheter för idag.

Säkring | OpenZeppelin Integration To Bolster Fuse Platform and Empower Developers

Säkringsnätverk tillkännagav en integration med OpenZeppelin flaggskeppsprodukt Försvarare för att öka Fuse-plattformen. Dessutom följer OpenZeppelin fastställda industristandarder för att skapa utvecklingsverktyg och för att bygga säkra distribuerade system. Det är också en av pionjärerna inom området smarta verktyg och säkerhetsutvecklare. Nyligen har Fuse också lanserat sin FuseSwap DEX och förbättrar Fuse Studio genom token-betaltjänster. Därför, för att öka utvecklingen av smarta kontrakt på denna plattform, integrerade Fuse med OpenZeppelin. Vidare kommer utvecklare också att få tillgång till Defender, som har förmågan att automatisera viktiga smarta kontraktsoperationer. Dessutom ger Defender Advisor utvecklare genom att ge tillgång till ett arkiv med artiklar om smart kontraktssäkerhet med implementeringsexempel. Denna koalition främjar Fuse till att bli den tredje blockchain-plattformen (förutom Ethereum och xDAI) som stöds av Defender.

XanPool | DAO Maker-samarbete för att öka Fiat Onramp-tjänster för olika länder

XanPool samarbetar med DAO Maker för att stödja flera fiat-betalningsalternativ. Dessutom är Xanpool en av de största programvarulösningarna för fiat gateway. Den stöder fiat onramp-tjänster för flera länder i Asien och Stillahavsområdet och integreras med 15 betalningsmetoder och stöder över 8 fiat-valutor. Dessutom tillåter det över 75 000 användare att säkert överföra digitala valutor eller fiat-pengar i önskad valuta. Därför tillåter detta samarbete DAO Maker att integrera olika fiat-insättningar som ett betalningsalternativ på multiinvesteringsplattformen. Detta kommer också att utöka DAO Makers fiat onramp för att stödja fler marknader genom nationella valutor.

Tidigare amerikansk senator och ambassadör i Kina ansluter sig till Binance och Travala Integrated Binance Pay

Valutaväxling Binance tillkännagav sin anställning av före detta amerikansk senator och ambassadör i Kina Maxwell Baucus. Enligt tweetet har Baucus gått med som en rådgivare för regeringsrelationer. Dessutom kommer han att ge vägledning och vägledning till företaget och arbeta med amerikanska tillsynsmyndigheter. Binance är ett av de största börserna som möjliggör bredare antagande av kryptotillgångar och tar det till nästa nivå. Baucus kommer därför att stärka Binances policy- och efterlevnadsteam samt förbättra deras regeringsrelationer.

Dessutom, Binance Pay integrerade nya funktioner för handlare som underlättar för företag att välja sina föredragna betalningsalternativ. Förutom detta kan användare omedelbart flytta medel mellan sin Binance Pay och sin personliga Spot-plånbok eller ta ut pengar till sitt val av bank. Dessutom kan Binance Pay användas för att göra bokningar på Travala eftersom den kryptovänliga restjänsten är den första handlaren som integrerar Binance Pay.

Bondly Finance | Atari-partnerskap för att kombinera NFT med spelplattform

Bondly Finance samarbetar med Atari för att länka icke-fungibla tokens (NFT) till en spelplattform. NFT-rymden exploderar nuförtiden och Bondly har redan lanserat exklusiva varumärken med Logan Paul, Tory Lanez och PelleK. Förutom detta har Bondly uppnått en milstolpe när deras inhemska NFT genererade över 4 miljoner dollar under de första tre månaderna. Därför kommer detta samarbete att ta detta innovativa utrymme till nästa nivå genom att kombinera äldre spelfunktioner med moderna underhållningsskapare inom musik och spel. Eftersom hela Atari Metaverse kretsar kring dessa digitala samlarobjekt och NFT, underlättar denna koalition köp av NFT med Atari ($ ATRI), Bondly ($ BONDLY) och andra större kryptovalutor.

Alpaca City samarbetar med Polygon To Uplift NFT User Experience

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Alpaca City samarbetar med Polygon (Matic Network) för att förbättra användarupplevelsen för NFT. Enligt tweeten kommer Polygon att tillhandahålla sina Layer 2-lösningar till Alpaca City-användare eftersom Ethereum-gasavgifter för närvarande är ett smärtområde för användare att njuta av NFT och DeFi-utrymme. Därför kommer denna integration att förbättra användarupplevelsen genom att ge en lägre gasavgift, vilket möjliggör uppfödning av nya söta alpackor. Vidare skulle detta också uppmuntra förbränning av ALPA-tokens, vilket hjälper till att stärka inflationen i ALPA-token. Alpaca City är en kombination av Alpaca NFT och DeFi-lantbruk, vilket ger spelare möjlighet att odla och samla NFT. Dessutom kommer detta att göra det möjligt för ALPA-tokeninnehavare att delta i styrningen av Alpaca City.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link