Efter att ha genomgått en skarp korrigering lyckades tjurar hålla Bitcoin-priset över $ 50 000, och det handlas till 55 902 $. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1 705 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter i detalj.

Bondly Finance | Polygon-partnerskap för att integrera snabba och miljövänliga NFT: er

Bondly Finance samarbetar med Polygon (tidigare Matic) för att förena snabba och miljövänliga NFT: er. Polygon är en lättanvänd plattform för Ethereum-skalning och infrastrukturutveckling med låga gasavgifter. Med denna koalition kommer Bondly att få tillgång till Ethereums huvudkedja i kombination med lågavgiftsmiljön för Skikt 2 teknik. Vidare hjälper detta till att köpa och sälja NFT med minimala transaktionsavgifter och bekräftelser nästan omedelbart. Dessutom skulle denna integration attrahera icke-krypto-användare med sin billiga NFT-prägling, byte och försäljning av digitala samlarobjekt. Förutom detta kan Polygon-innehavare också odla exklusiva NFT på SuperFarm-plattformen. Båda plattformarna kommer att inrätta en fond för att kompensera koldioxidavtrycket i NFT-präglingsprocessen.

Oddz-protokoll samarbetar med MahaDAO för att utöka DeFi med förenklad optionshandel

Oddz-protokollet samarbetat med MahaDAO att förenkla termins- och optionshandel. MahaDAO är en samhällsorienterad decentraliserad organisation som syftar till att skydda användarnas köpkraft genom sitt värdemynt, ARTH. Enligt tweet skulle Oddz Protocol underlätta termins- och optionshandel för MAHA- och ARTH-användare. För att säkerställa adekvat likviditet för MahaDAO-tokens kan dess användare använda Oddzs AMM-likviditetspool. Dessutom kommer ODDZ-användare att få tillgång till MahaDAOs ekosystem medan Oddz Protocol skulle utföra en plattform för MahaDAO-användare för att maximera avkastningen.

Litentry | Bondly Finance-samarbete för att verifiera NFT-ägare genom att länka Twitter och Ethereum Wallet

Litteratur samarbetar med Bondly Finance för att verifiera Ethereum-konton med Twitter-konton. Dessutom är Litentry ett kedjeaggregationsaggregationsprotokoll som ger ett säkert medium för att upprätthålla identiteter och dApps. Litentry-teamet har planer på att lansera en ny produkt för kryptoidentitet och sociala nätverk med namnet My Crypto Profile. Detta gör det möjligt för användare att ansluta sina Ethereum-konton till Twitter och verifieras på ett automatiskt och transparent sätt. Därför, med denna integration, kan ägare av NFT-länkar länka sina digitala tillgångar och göra anspråk på ägande över dessa NFT på Twitter. Tillsammans med detta kommer det också att skydda dem från skadliga användare. Dessutom kommer denna plattform att integreras med Litentry blockchain inom en snar framtid för att implementera en komplett decentraliserad verifieringstjänst.

Mettalex ansluter sig till Orion Network som mäklare för att stärka decentraliserade råvarederivat och exotikhandel

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Mettalex tillkännager att det blir en mäklare på Orion Network. Dessutom är Mettalex ett decentraliserat utbyte centrerat med råvarederivat, kryptospreader, verkliga index, Forex och andra unika DeFi-marknader. Därför kommer denna integration som mäklare att förbättra Orions ekosystem med förbättrad tvärkedjelikviditet för råvarederivat och exotik. Samarbetet skulle teamet möjliggöra en extra säker, flexibel och användarvänlig upplevelse för det växande DeFi-utrymmet. Detta kommer att locka en större användarbas och ge dem exponering för nya DeFi-marknader direkt från Orion Terminal. Dessutom kommer den inbyggda token till Mettalex, med namnet MTLX, att finnas tillgänglig på Orion Terminal för handel. För att påskynda användarnas tillväxt och tillgänglighet av Mettalex kommer Orion Protocol att bidra med extra intäkter genom transaktionsavgifter.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link