Vid tidpunkten för publiceringen handlar Bitcoin på $59 224. Under tiden, CryptoQuant märkte Ethereums massiva utflöden under de senaste dagarna, vilket kan signalera ackumuleringen av ETH av institutionerna. Dessa faktorer drivit Ethereums pris till ett nytt heltidsvärde på $2 146,55, även om det nu handlas nära $ 2 099.

Låt oss diskutera några intressanta kryptonyheter i detalj.

Harmoni | Jämförelseprotokoll som utökar kedjebryggan med EN tokenlista på utlåningsplattformen

Harmoni samarbetar med Jämförelseprotokoll för att starta sin ETT token på p2p-utlåningsplattformen. Jämförelseprotokollet strävar efter att minimera likvidations- och säkringsrisken med MARK-token. MARK-token ger nyttovärde och är den ursprungliga tillgången i riktmärkesnätverket. Denna integration hjälper till att skapa Benchmark Marketplace på Ethereum och Harmony blockchains. Vidare kommer detta att ge utvecklare och applikationer ett alternativ att använda algoritmisk rebase-valuta i sina applikationer. Dessutom kommer detta att hjälpa till att utöka kedjekapaciteten genom MARK token och Harmony Bridge. Detta skulle också ge användare möjlighet att delta i andra DeFi-samhällen. Dessutom kommer benchmarkprotokoll också att lansera EN token på sin p2p-utlåningsplattform.

DAFI-protokoll samarbetar med DAO Maker för att förbättra insatser och nätverksincitament

DAFI-protokollet samarbetar med DAO Maker för att skapa syntet för DaoMaker-ekosystemet. Denna integration hjälper DAFi att leverera de slående funktionerna i sina syntetiska tokens till DAO Makers hela ekosystem. Vidare skulle DAO Maker använda DAFIs syntetmaterial, vilket hjälper dem att belöna användare på lång sikt. Förutom detta kommer det att resultera i att inflationsproblem undviks och erbjuda användarna lukrativa insatser och likviditetsincitament. DAO Maker erbjuder avancerade lösningar inom samhällstillväxt, insamling och andra tillväxtrelaterade tekniker. Med denna koalition kan DeFi-projekt och andra projekt i DAO Maker-ekosystemet använda DAFI-protokollet. Dessutom kan de syntetiska dTokens användas för strukturerings- och likviditetsincitamentstrukturer för att undvika nätverksinflation.

Orion Protocol tappar IOHK för att bli den första likviditetsaggregatorn på Cardano Blockchain

Orion-protokollet gick ihop med IOHK för att bli den första likviditetsaggregatorn på Cardano blockchain. Dessutom är Orion ett kedje-agnostiskt protokoll som ger användarna mer frihet för transaktioner över kryptoutrymmet. För att utföra detta skulle Orion integrera flera blockkedjor och utbyten i en plattform. Tillsammans kommer teamet att arbeta för att stärka DeFi- och NFT-rymden, vilket möjliggör mycket större interoperabilitet, skalbarhet och hållbarhet. Cardanos protokoll med flera lager erbjuder avancerade funktioner och ger ett kontrollskikt för att köra smarta kontrakt. Därför kommer Cardano blockchain-infrastruktur att spela en viktig roll i flaggskeppsprodukten från Orion Terminal till Orion NFT Aggregator.

Injektivprotokoll | EasyFi-samarbete för att öka utlåningen av syntetiska aktier

Injektivprotokoll tillkännagav lanseringen av sina första decentraliserade framtida produkter för syntetisk utlåning. EasyFi är ett Layer 2-utlåningsprotokoll som syftar till skalbarhet, komposibilitet och antagande av DeFi. Det underlättar också utlåning och upplåning av digitala tillgångar och liknande finansiella produkter. Med denna sammanslagning kommer Injektivanvändare att använda exklusiva syntetmaterial för att få tillgång till innovativa utlåning och avkastning på jordbruksevenemang. Noterat, förutom inköp av aktieterminer, kan användare också låna ut dessa för att öka sin intjäningspotential. Utöver detta tillåter Injective-ekosystemet obegränsad tillgång till DeFi-marknader. Vidare har det blivit det första protokollet som lanserar syntetiska aktieterminer för tillgångar som Tesla, Amazon, Twitter och GameStop. Därför får EasyFi-användare möjlighet att utforska diversifierade marknader för traditionell eller decentraliserad finansiering.

Ankr går i händer med kovalent till upplyftande nätverk med flera kedjor och insatser

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Kr samarbetar med Kovalent för att stärka upplevelsen med flera kedjor och insatser. Covalent är ett Web3-dataanalysföretag som tillhandahåller ett enhetligt API för fullständig transparens och synlighet för tillgångar i blockchain-nätverk. Med denna integration skulle Covalent använda Ankrs infrastrukturtjänster för att öka sitt distribuerade nätverk. Ankr tillhandahåller några av de bästa infrastrukturerna i klassen. Därför kommer den att skala Covalents produkter som kryptovaluta och plånböcker med flera kedjor. Dessutom stärker Ankr det kovalenta nätverket genom att driva sin egen kovalenta valideringsnod. I sin tur kommer detta att hjälpa investerare att sätta sina $ CQT-tokens och tjäna insatsbelöningar säkert. Dessutom kommer detta att förbättra dApps och plånböcker med Ankr med multikedjefunktionalitet och API: er.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link