Efter att ha gjort en daglig höjd på $ 61,261 handlas Bitcoin nu till $ 60,038. Under tiden ökade ett av de största valutamynten, BNB, med över 20% under det senaste dygnet och, efter att ha spelat in en ny rekordhög, handlas nu nära $ 605.

Låt oss granska några intressanta kryptonyheter för idag.

Binance lanserade Tesla som första binance-aktietoken för att överbrygga traditionella marknader och kryptomarknader

Valutaväxling Binance tillkännagav lanseringen av omsättbara aktietoken. Dessutom tillåter dessa tokens användare att handla bråkdelar, som kan vara denominerade, avvecklade och säkerställda i BUSD. Dessutom uppgav laget att listan av Tesla Inc. (TSLA) som den första Binance-aktietoken. Dessutom kan användare byta denna token på Binance-webbplatsen under paret TSLA / BUSD med början från 12 april 2021, kl 13:35 (UTC). Binance Stock Tokens är digitala tokens utan provision, som backas upp av en förvaringsportfölj med underliggande värdepapper. Förutom detta kan handlare köpa dessa som en del av aktierna och tjäna lukrativa avkastningar. Särskilt kommer handel med aktiemarknader att finnas tillgänglig under traditionella växlingstider, och handlare måste gå igenom Know-Your-Customer (KYC) och andra relaterade efterlevnadsåtgärder. Dessutom har teamet planer på att lista fler aktietoken och funktioner inom en snar framtid.

BNB-mynt överträffade BTC / USDT-volym i binance efter att ha träffat ny all-time high

För samtalet om staden idag har vi Binance exchange-mynt (BNB), som exploderat över 1 500% sedan början av detta år. Det steg från 37,39 $ till en hög av $ 637 sedan januari. Dessutom beror denna senaste uppgången på den senaste utvecklingen inom EU Binance Smart Chain (BSC) och den ökande efterfrågan på nya BSC-projekt som PannkakaSwap. Dessutom har denna prisökning ökat sitt marknadsvärde till över 89 miljarder dollar, och det blev den tredje största kryptotillgången genom marknadsvärde. I synnerhet har BNB överträffat volymen av BTC / USDT-paret på Binance-börsen idag.

Vid tidpunkten för publiceringen handlade BNB nära 598 $. Innan dess hade det registrerat ett högt pris på hela tiden $ 637. För närvarande står BNB inför motståndet runt 600 $ område. Men om BNB förvandlar detta motstånd till stöd, kan det vidare gå vidare till 749 $ och 825 $ nivåer. På baksidan, om BNB inte kan upprätthålla det nuvarande stödet från $ 507 och bryter under 20-dagars EMA, då kan det ytterligare sjunka till $ 446 zon.

Källa: TradingView.com

PolkaFoundry | Chainlink-integration för att förbättra dApp-ekosystemet med Oracle-flöden

PolkaFoundry samarbetar med Kedjelänk att integrera oracle-flöden i sitt DeFi-ekosystem. PolkaFoundry-ekosystemet hjälper dApps genom att ge dem tillgång till on-chain och off-chain marknadsdata på ett säkert och pålitligt sätt på grund av denna nya integration. Med denna koalition kan utvecklare integrera användarupplevelse, fillagring och andra datahanteringslösningar snabbt och smidigt. Utöver detta kan utvecklare använda Chainlink-orakler på smarta kontrakt med soliditet på fallskärmar. Tillsammans kommer teamet att arbeta för att förenkla den komplexa processen för integrering av smarta kontrakt. Dessutom skulle detta hjälpa dApps att fråga och hämta realtidsdata från datakällor på kedjan effektivt.

MicroStrategy, ledd av Michael Saylor, planerar att betala sin styrelse i Bitcoin

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi MicroStrategy, ledd av Michael Saylor, som meddelar att det kommer att betala sin styrelse i Bitcoin. Enligt tweeten kommer MicroStrategy att betala direktörsbonusar i BTC istället för dollar. Vidare uppgav företaget sin tro på Bitcoin som en tillförlitlig värdebutik. För att avslöja dessa nyheter lämnade MicroStrategy in en 8-K-blankett till United States Securities and Exchange Commission. I synnerhet, MicroStrategy ackumulerade Bitcoin i varje dopp sedan förra året. Från och med nu håller företaget ungefär 91579 bitcoins, som den betalade över 2.226 miljarder dollar till ett genomsnittligt pris på 24 311 dollar per bitcoin. Eftersom Bitcoin fortfarande kämpar för att korsa motståndsområdet på $ 60 000 kan den här nyheten pressa priset uppåt.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link