Efter att ha gjort en heltidshöjd på $ 64,804, genomgick Bitcoin en korrigering och handlas nu till $63,412. Under tiden gör den näst största kryptovalutan, Ethereum, en ny daglig topp och handlar nära $ 2538.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Rakuten Europe | Chiliz-partnerskap för att utöka fan-tokens mitt i lukrativa belöningar

Rakuten Europa samarbetar med Chiliz för att utöka sina Fan Tokens. Socios.com är en plattform för fansengagemang som skapar Fan Tokens på Chiliz blockchain. Med detta samarbete kan Rakutens medlemmar lösa in några av de största och berömda Fan Tokens från idrottsklubbar som använder Rakuten Points. Vidare arbetar teamet med att integrera båda plattformarna för att utforma en plats där användarna snabbt kan dra nytta av lukrativa erbjudanden. Förutom detta kan användare också njuta av många andra faciliteter från Socios.com som samlarobjekt, rösträtt, VIP-belöningar och många fler. Rakuten erbjuder en mängd olika tjänster över hela Europa som shopping, kommunikation och digitalt innehåll. Följaktligen hjälper denna koalition medlemmarna att njuta av daglig shopping samtidigt som de tjänar lukrativa belöningar. Å andra sidan skulle det hjälpa Chiliz att utöka sina Fan Tokens och locka nya användare.

Harmoni | SWFT Payment Network Integration för att använda ONE som digital betalning

Harmoni samarbetar med SWFT Betalningsnätverk för att utöka användningen av ETT som en digital betalning. SWFT-blockkedjan är ett nästa generations kedjebyteprotokoll och betalningsnätverk. Den uppgraderade tekniken förenar blockchain, maskininlärning och big data för att möjliggöra direktbyten mellan olika kryptovalutor. Med denna integration kan användare byta ONE med över 300 kryptovalutor på SWFTs DeFi Swap-plattform. Förutom detta skulle användare få tillgång till tjänster som ONE swappar, röda paket och betalningar. Dessutom kan Harmony-användare tillämpa ONE-token på fler applikationer medan de använder sin one-stop cross-chain transfer-lösning. Dessutom skulle detta också utöka användningen av ONE med några av de stora jättarna, till exempel WeChat, Alibaba och Baidu.

Bandprotokoll trycker på Google Cloud för att integrera Oracles på BigQuery för realtidspriser

Google Cloud tillkännagav integrationen av Bandprotokoll orakler för analys av realtidsdataset. Enligt tweeten skulle Google BigQuery integrera Band Protocols standarddataset för att få snabb tillgång till finansiell information exakt. Band Protocol är en dataövervakningsplattform över flera kedjor som ansluter verkliga data och API: er till smarta kontrakt. Med denna koalition skulle Google Clouds forskare och utvecklare använda Band Protocol-orakler för att komma åt externa datakällor och andra decentraliserade orakler. Dessutom skulle detta också bidra till att förbättra realtidsmekanismerna för realtidspriser på kapitalmarknaderna exakt.

Dafi-protokoll samarbetar med Tidal Finance för att skydda kryptotillgångar med förbättrat tokenverktyg

Dafi-protokollet samarbetat med Tidal Finance för att förbättra dess dTokens verktyg. Tidal Finance är en försäkringsmarknad byggd på Polkadot för att skydda DeFi genom sin försäkringsskydd för tillgångar över kedjor. Med detta partnerskap skulle Dafi integrera sina syntetiska dTokens i Tidals ekosystem. Effektivt kommer detta att hjälpa användarna att utnyttja effektiva mekanismer för risktäckning i Tidal Finance. Dessutom skulle detta ge största säkerhet och säkerhet för Dafis decentraliserade ekosystem. Vidare kommer Dafi att underlätta Tidal Finance för att skapa syntetmaterial, vilket kommer att främja antagandet av symboler genom att begränsa hyperinflationen. Dessutom kan användare betala en liten premie för att skydda sina kryptotillgångar från skadliga hot och hack.

OIN Finance säkrar bidrag från NEAR Foundation för att skapa NEAR-backad Stablecoin

I den sista biten av krypto nyheter för idag har vi OIN Finance säkra ett bidrag från NEAR Foundation att skapa en stablecoin. Enligt tweetet är detta bidrag på ett belopp på $ 25 000 för att utveckla en NEAR-backad stablecoin. Vidare fungerar denna stabila mynt som en basvaluta i NEAR-ekosystemet för att ge användare möjlighet genom att tillhandahålla likviditet. Förutom detta minskar NEAR-backade stablecoins kryptotillgångens volatilitet, vilket gör det möjligt för vanliga användare att använda den som en fiatvaluta. Det smarta kontraktet på OINDAO stöder jordbruk med flera mynt. Därför kan NEAR-användare odla upp till 20 olika projekts tokens i NEAR-ekosystemet genom en bro.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link