Efter att ha gjort en heltidshöjd på $ 64.804,72 genomgick Bitcoin en skarp korrigering mot $ 50.000-regionen under helgen. Men Bitcoin återhämtade sig snabbt, vilket indikerar det betydande köptrycket från detta stöd. Detta har också orsakat en hel del likvidationer på terminsmarknaden.

Vid tidpunkten för publiceringen handlar Bitcoin på $56,165. Enligt stokastiska vill det korsa i negativ riktning, vilket inte är ett bra tecken för BTC. För att vända denna trend i positiv riktning måste BTC förbli över $ 57.000. Samtidigt handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 2 199 dollar.

Bildkälla: TradingView

Låt oss granska några intressanta kryptonyheter för idag.

TIME Magazine samarbetar med Crypto.com för att acceptera kryptovaluta för digitala prenumerationer

TID samarbetar med Crypto.com att erbjuda betalningsalternativ för kryptovaluta för digitala prenumerationer. Crypto.com är en av världens snabbast växande kryptoappar med över 10 miljoner kunder över hela världen, samt erbjuder sitt eget Visa-kort. TIME är ett av världens mest kända mediavarumärken med en global publik på över 100 miljoner människor. Med detta partnerskap kan användare välja kryptovaluta som betalningssätt för att betala sina digitala prenumerationer. Dessutom kan dessa användare njuta av evenemang och erbjudanden endast för abonnenter samt annan obegränsad tillgång till Time.com i 18 månader med bara ett engångsköp. Ursprungligen är denna kryptodjänst endast tillgänglig i USA och Kanada med en plan att lanseras i andra länder inom en snar framtid. Dessutom kan prenumeranter tjäna 10% Pay Rewards om de betalar med CRO-tokens.

Firo | ValueDeFi avslöjar sin första stimulerade likviditetspool i Binance Smart Chain

Firo tillkännagav lanseringen av en anläggning för likviditetsbrytning den Binance Smart Chain (BSC) med ValueDefi. Enligt tweeten lanseras denna likviditetsgård för FIRO / BNB par på ValueDefi. Dessutom skulle detta hjälpa till att stimulera användning och likviditet av BEP20 Firo på Binance Smart Chain. Med denna koalition kan användare vinna BEP20 FIRO genom att bidra till ValueDefis vFarm-poollikviditet på FIRO / BNB-paret. Detta vFarm är särskilt Firos första incitamentiserade likviditetspool på BSC, som kommer att erbjuda likviditetsincitament från blockhöjd 6703000 till 8303000. Dessutom skulle detta också hjälpa till att utvärdera användarnas intresse och locka nya användare i DeFi-utrymmet.

StormX presenterar förhandsregistrering av sitt betalkort med lukrativa belöningar

StormX tillkännagav förhandsregistrering av sin Kontokort. Enligt tweet kan användare tjäna lukrativa krypto cashback medan de använder detta StormX betalkort. Inledningsvis har teamet lanserat sina virtuella kort i USA, som kommer att finnas tillgängliga på Google Pay, Apple Pay och Samsung Pay. Vidare har teamet planer på att utöka dessa kort till 31 europeiska länder. Förutom detta kan användare fylla på det här kortet online och fysiskt i butiker som Walgreens, Walmart och många fler.

Oddz Finance | UniLend Finance-partnerskap för att ge användare med överdådiga belöningar

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Oddz Finance samarbete med UniLend Finance för att förbättra sina belöningar med pool. UniLend är ett tillståndslöst, decentraliserat protokoll som använder smarta kontrakt för att koppla spothandelstjänster med utlåning och upplåning. Med detta partnerskap kan användare tjäna överdådiga belöningar genom att tillhandahålla likviditet i Oddz-insatspooler. Utöver detta kommer UniLend Finance att ge ODDZ-token genom sina flash-lån och staking. Detta skulle hjälpa inledande spelare att tjäna extra belöningar i form av luftdroppar, belöningsskapande samhällsaktiviteter och mer. Dessutom har UniLend Finance planer på att integrera sin DEX i Oddz Finance handelsoptioner. Detta skulle hjälpa UFT-innehavare att använda “call” och “put” -alternativ på Oddz Finance multikedjeplattform med ingen gaskostnad.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.





Source link