Efter att ha genomgått en skarp korrigering mot regionen $ 50.000, handlar Bitcoin på $56,805. Dessutom föreslår snabb återhämtning stöd på cirka 53 000 dollar. Grundläggande nyheter, som Venmos stöd för kryptovalutor och WeWorks uttalande om att acceptera och hålla krypto i balansräkningen, kan höja Bitcoin-priset på kort sikt. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 2 321 dollar.

Låt oss granska några intressanta kryptonyheter för idag.

Dogecoin träffade $ 50 miljarder marknadsvärde efter integration med Newegg som betalningsmetod

Newegg tillkännagav godkännande av Dogecoin som betalningsmetod för sin online shoppingwebbplats. Dessutom är Newegg en av de ledande e-handlarna, som erbjuder den senaste konsumentelektroniken, smarta hem, spelprodukter och mer. Tidigare accepterade denna tekniskt fokuserade webbplats Bitcoin som ett krypto-betalningssätt. Den senaste ökningen av Dogecoin tvingade dock Neweggs team att integrera detta betalningsalternativ. Dessutom skulle detta hjälpa kunder att betala och handla med Dogecoin direkt genom sina digitala plånböcker vid utcheckningen. Dogecoin nådde också en historisk milstolpe genom att överträffa sitt marknadsvärde till över 50 miljarder dollar. DOGE-priset har emellertid sedan sjunkit och minskat börsvärdet till knappt 40 miljarder dollar. Vid tidpunkten för publiceringen handlade Dogecoin nära $ 0.302712, vilket är ungefär över 326% under de senaste sju dagarna. Innan dess har det spelat in en ny rekordhög nivå av 0,41888 $.

Paypals Venmo introducerade Cryptocurrency Support för 70 miljoner användare

Venmo tillkännagav införandet av kryptovalutaköp, försäljning och innehav av optioner för sina kunder. Dessutom är Venmo en av de mest populära digitala betaltjänsterna med en över 70 miljoner användarbas. Enligt pressmeddelandet är denna kryptofunktion integrerad genom PayPal partnerskap med blockchain infrastrukturföretag Paxos. Med denna integration kan användarna börja investera med bara en dollar via sin Venmo-app direkt. Inledningsvis kan användare investera i Bitcoin, Ether, Litecoin och Bitcoin Cash. Användare kan också dela sin kryptoresa med vänner genom Venmos sociala flöde. Användare kan också använda sitt Venmo-saldo och sitt länkade bankkonto eller betalkort för att köpa kryptovaluta.

Dafi-protokollet Xend Finance Partnership för att förbättra spelmodellen med dTokens

Dafi-protokollet samarbetar med Xend Finance att integrera dTokens i sin insatsmodell. Xend Finance är ett DeFi-projekt som erbjuder en plattform och verktyg för en decentraliserad finansiell kreditförening. Med detta partnerskap skulle Xend Finance integrera Dafi Protocols syntetiska dTokens i sin insatsmodell. Detta skulle hjälpa Xend Finance att använda Dafis belöningsnätverk för att minska hyperinflationen för att bibehålla symbolens värde. Förutom detta kommer dXend-token att utforma en hållbar insatsmodell för att belöna de långsiktiga användarna.

Deutsche Telekom går in i DeFi-utrymme med Celo-tokeninvesteringar

Deutsche Telekom samarbetar med blockchain betalningsplattform Celo för att ackumulera Celo digitala token. Celo ger användare möjlighet att skicka och ta emot pengar i form av sina tokens via mobiltelefoner. Dessutom har Celo en eurostabil för att underlätta sina användares betalningar och överföringar. Enligt pressmeddelandet uppgav Deutsche Telekom att DeFi-rymden har exploderat i denna pandemisituation. Dessutom investerar många stora investerare i kryptovalutor, till exempel Tesla, MicroStrategy och mer. Därför kommer det europeiska telekommunikationsföretaget att öka kryptorummet med denna investering.

Ubisoft ansluter sig till Tezos Nomadic Labs som Corporate Baker för att förbättra spelindustrin

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi speljätten Ubisoft, som avslöjade att de har blivit en valideringsnod på Tezos ekosystem. Ubisoft är en ledande skapare, utgivare och distributör av minnesvärda speltjänster. Tezos är en öppen källkodsplattform för tillgångar och applikationer, vilket mildrar de viktigaste hindren för blockchain-antagande. Dessutom består dess ekosystem av ett av de största forsknings- och utvecklingscentren som heter Nomadic Labs. Denna integration hjälper Ubisoft att förbättra spelindustrin samtidigt som den använder ny blockchain-teknik. Dessutom skulle detta också bidra till utvecklingen och utbyggnaden av Tezos företags bakers ekosystem.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link