Vid tidpunkten för publiceringen handlar Bitcoin på $53,887. Dessutom hittar BTC stöd runt $ 50.000 till $ 52.000-regionen och möter motstånd ungefär $ 56.000. Under tiden handlar Ethereum nära 2 359 dollar medan dess dominans ökade med över 13%, vilket kan leda till en ytterligare uppåtrörelse.

Låt oss granska några intressanta kryptonyheter för idag.

Raffinerbar | LABS Group Partnership to Bridge Real Estate With NFTs

Raffinerbar samarbetat med LABS-gruppen för att koppla fastigheter till NFT. Dessutom är Refinable den första stora NFT-marknaden på Binance Smart Chain (BSC), som stöds av Mr. Beast och Binance. LABS tillhandahåller ett end-to-end blockchain-baserat fastighetsekosystem. Med detta partnerskap kan användare snabbt lista, köpa, sälja och utbyta fastighets-timeshare-NFT på Refinable-plattformen. Vidare skulle denna innovativa bro mellan fastigheter och NFT öka den redan exploderande NFT-marknaden.

Säkringsnätverk Krystal-partnerskap för att lösa problem med DeFi-interoperabilitet

Säkringsnätverk samarbetar med Krystal för att lösa DeFi-interoperabilitetsproblem. Krystal tillhandahåller förstklassiga DeFi-tjänster under ett tak. Det ger också DeFi-användarupplevelsen med sina innovativa funktioner och DEX-aggregat. Med denna koalition integrerar Fuse sitt ursprungliga decentraliserade börs, FuseSwap, i Krystal DEX-aggregat. Med tillägget av Fuse RPC till Krystal-plånboken kan användare använda Fuse Network-tokens genom Krystal-appens DeFi-protokoll.

Uniswap noterar den högsta veckovisa handelsvolymen på 10 miljarder dollar mitt i V3-kontraktets distribution på Ethereum-testnät

Det ledande decentraliserade utbytet, Uniswap, har registrerat en ny handelsvolym på över 10 miljarder dollar. VD för Uniswap, Hayden Adams, uppgav denna nyhet med ett diagram på hans Twitter-konto. Dessutom uppgav han att om Uniswap fortsätter i samma takt kan den behandla över 500 miljarder dollar i transaktioner varje år. Tidigare nådde Uniswap en historisk milstolpe genom att överträffa kumulativa handelsvolymer för 100 miljarder dollar. Dessutom laget också twittrade att protokollets V3-kärn- och perifera smarta kontrakt har distribuerats till alla större Ethereum-testnät som heter Ropsten, Rinkeby, Kovan och Goerli. Med dessa meddelanden steg UNI-priset med 12% under det senaste dygnet och handlas till 33,84 $.

Unmarshal samarbetar med MoonTools för att förbättra decentraliserade utbyten med Data Explorer

Unmarshal samarbetar med MoonTools att utveckla en datautforskare för decentraliserat utbyte. MoonTools är en datautforskare för decentraliserade utbyten som erbjuder funktioner som kartverktyg, portföljspårare, plånboksutforskare och många fler. Med denna koalition skulle MoonTools instrumentpanel integreras med funktionen för plånbokutforskare. I sin tur kommer MoonTools att använda data slutpunktsintegrationer av Unmarshal för pålitlig, realtids- och rik data som erhållits från multikedjor. Dessutom hjälper den här plånboksutforskaren att starta den nya MoonTool v1.1.0 framgångsrikt.

TRON | DAO Maker Collaboration för att utöka SHO på TRON-stödda projekt

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi TRON samarbetar med DAO Maker. Med detta partnerskap skulle TRON-projekt integreras med DAO Pad, som är en multi-investeringsplattform för DAO Maker. Dessutom kommer detta att gynna DAO Maker att utöka och underlätta insamlingsmöjligheter för TRON blockchain-projekt. Förutom detta kan DAO-innehavare också delta i SHO (Strong Holder Offerings) av TRON-stödda projekt. Detta kommer också att hjälpa DAO Maker att utöka sitt ekosystem samtidigt som det möjliggör förmögenhetsskapande möjligheter globalt.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link