Vid tidpunkten för publiceringen handlar Bitcoin på $51.879. Under tiden har den näst största kryptovalutan, Ethereum, registrerat en ny rekordhög nivå idag och handlas nära 2435 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Ethereum betalade 1,5 biljoner dollar i transaktioner under första kvartalet 2021 mitt i en ny all-time high

Den näst största kryptovalutan, Ethereum, har lagt sig över 1,5 biljoner dollar transaktioner under första kvartalet 2021. Enligt Ethariums diagram kan Ethereum fortsätta i samma takt, $ 6 biljoner av transaktioner vid årets slut. Dessutom är Ethereum ett av de mest populära decentraliserade smarta kontraktsnäten. Men de höga gasavgifterna skapar en spärr för det exploderande NFT- och DeFi-utrymmet. För att lösa dessa problem har teamet nyligen lanserat Berlin Hard Fork med en kommande London Hard Fork i juli i år. I synnerhet lanserade också ett av de största kryptobörserna, Coinbase, ETH2-insättning på sin plattform. Med dessa tillkännagivanden registrerade ETH-priset en ny heltidshöjd på 2640 dollar, vilket uppgår till över 50% prissänkning under de senaste 30 dagarna.

Blind Boxes samarbetar med HashLip för att designa unika konstverk med BSC-avgifter för låga gaser

Blinda lådor samarbetat med HashLip att utforma unika bitar av programmerbar konst. HashLips är ett blockchain-baserat projekt som algoritmiskt skapar innovativ konst och blandar dem för att ge diversifierade egenskaper. Blind Boxes är en mycket skalbar gamifierad curationsplattform och startplatta för NFT: er. Det erbjuder också olika intäktsströmmar och uppmuntrar bidragsgivare till blindbox-samlingar. Med detta samarbete skulle HashLips få tillgång till Binance Smart Chain (BSC) -protokollet, vilket gör det möjligt för skapare med lägre gasavgifter och snabbare transaktionshastigheter.

PolkaFoundry | Raze Network Partnership för att öka DeFi dApps Security

PolkaFoundry samarbetar med Raze Network för att få integritet över dess DeFi ekosystem. Raze Network är ett substratbaserat sekretessprotokoll som säkrar handelssystem och användares tillgångar. Med detta partnerskap skulle dApp-byggare få tillgång till ett universellt plug-and-play för att enkelt skydda Polkadots ekosystem. För att öka säkerheten kommer DeFi dApps som arbetar på Polkadot-nätverket att använda en avancerad krypteringsalgoritm som ger ett integritetsskikt från slut till slut. Dessutom skulle Raze Network tillhandahålla en anonym bro för att upprätthålla användarnas integritet över Polkadot-ekosystemet.

IoTeX | Polygonsamarbete för att överbrygga IoTeX-tokens med verkliga NFT: er

IoTeX samarbetat med Polygon (Matic) för att överbrygga IoTeX-tokens med verkliga NFT: er. Polygon är ett protokoll som erbjuder ett ramverk för att skapa och ansluta Ethereum-kompatibla blockchain-nätverk. Samarbetet kommer teamet att bygga en kedjebrygga för att möjliggöra handel med IoTeX NFT på OpenSea. Dessutom, Öppet hav är en ledande NFT-marknadsplats som underlättar gasfria transaktioner med Polygon-integration. Utöver detta kommer IoTeX att använda Polygons interoperabilitet för att interagera IoT-data och tillgångar med Ethereum och andra blockchain-nätverk. Dessutom kommer IoTeX fungibla och icke-fungibla tokens att integreras med Polygon. I sin tur kommer Polygon-tillgångar att finnas tillgängliga på IoTeXs mimo DEX för handel.

Injektivprotokoll samarbetar med Klaytn för att locka miljontals användare mot decentraliserad handel

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Injektivprotokoll samarbetar med Klaytn för att ge användare möjlighet till decentraliserad handel. Med denna koalition kan injektionsanvändare använda Klaytn-blockkedjan för att utforma nya derivatmarknader med Klaytn-baserade tillgångar. Klaytn är en offentlig blockchain skapad av Mark X, som är en blockchain-enhet från den ledande sydkoreanska internetleverantören och meddelandeföretaget Kakao. Dessutom kommer Injectives derivatmarknader att finnas tillgängliga på Klaytns inbyggda plånbok inom en snar framtid, vilket kommer att öka Injectives utbytesvolym. Förra året lanserade Injective testnätet för DeFi-protokoll med derivat över flera kedjor, som fick stöd av Binance. Imponerande har detta höjts 10 miljoner dollar i finansiering med deltagande från Pantera Capital, BlockTower, och mer.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link