Efter att ha gjort ett dagligt lägsta värde på 47198 dollar, handlas Bitcoin nu till $53,790. Idag har BTC stöd för dagliga 100-EMA och har ökat ungefär 6% under det senaste dygnet. Enligt 4-timmarsdiagrammet skrev BTC ut ett långt veke-hammarljus med en dubbel botten i regionen $ 47.000.

Vid tidpunkten för pressen handlas BTC-priset över 20-EMA och 50-EMA på 4-timmarsdiagrammet, vilket visar att tjurarna är tillbaka. Om Bitcoin har detta stöd är nästa mål 100-EMA-regionen, vilket ungefär är 55 300 dollar och 57 000 dollar område. Under tiden leverantör av skalningslösning för lager 2 Polygon (MATIC) nådde en ny rekordhög nivå av 0,524696 $ innan de når ännu högre till sitt nuvarande pris $0.586718.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Binance lanserade MicroStrategy, Apple och Microsoft Stock Tokens för att överbrygga traditionella marknader och kryptomarknader

Valutaväxling Binance tillkännagav lanseringen av ytterligare tre omsättbara aktietoken. Dessutom tillåter dessa tokens användare att handla bråkdelar, som kan vara denominerade, avvecklade och säkerställda i BUSD. Teamet har angett listan över MicroStrategy (MSTR), Apple (AAPL) och Microsoft (MSFT). Vidare kan användare handla dessa tokens på Binance-webbplatsen under (MSTR / BUSD), (AAPL / BUSD) och (MSFT / BUSD) par från 26 april 2021, kl 13:30 (UTC). Dessa aktieteckningar stöds helt av en förvaringsportfölj med underliggande värdepapper som emitteras av CM-Equity AG, Tyskland (”CM-E”). Förutom detta kan handlare köpa dessa tokens som en del av aktierna och tjäna lukrativa avkastningar. Nyligen har Binance också listat Tesla och Coinbase lager tokens.

AIOZ Network avslöjar bevis på tillgångar med transparenta ERC-20 & BEP-20 transaktioner

AIOZ Network meddelade bevis på tillgångar för helt transparenta transaktioner. Enligt tweeten visar AIOZ Bridge alla $ AIOZ ERC-20 och $ AIOZ BEP-20 transaktioner. Denna AIOZ Bridge skulle fungera som en inventering för att lagra både ERC-20 och BEP-20 information. Dessutom är AIOZ Network ett blockchain-baserat distribuerat Content Delivery Network (dCDN) för lagring, streaming och överföring av data. Med detta kan användare snabbt överföra tillgångar mellan Ethereum (ETH) och Binance Smart Chain (BSC). Detta ger användare möjlighet att spara på Ethereums höga transaktionsavgifter.

TomoFinance lanserade Stablecoin (TAI) på TomoChain mitt i Airdrop-kampanjen

TomoFinance tillkännagav lanseringen av sitt första projekt som utfärdade en stablecoin (TAI)TomoChain. Dessutom är TomoFinance ett projekt som kommer att utveckla infrastrukturen i Tomochains DeFi-ekosystem. Enligt tweeten kommer teamet att distribuera två typer av tokens under den här kampanjen $ TOMO och $ TFI. TOMO är en infödd token av TomoChain, som har 80 gånger snabbare bearbetningshastighet än Ethereum och nästan noll avgifter, medan TFI är en styrningstecken för TomoFinance. De som fick TAI med TOMO som säkerhet måste betala en avgift när de returnerar stablecoin, men användarna får då lite TFI i gengäld. Utöver detta kan användare använda TFI för att dra nytta av förmånerna från CDP och rösta om styrning inom en snar framtid. Dessutom kan användare delta i denna airdrop-kampanj för att tjäna lukrativa belöningar av TOMO- och TFI-tokens.

Firo reaktiverade Lelantus-protokollet efter slutförandet av hård gaffel

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Firo avslöjar slutförandet av sin hårda gaffel för att återaktivera Lelantus med ytterligare härdningsåtgärder. Dessutom ägde den hårda gaffeln rum på block 365544 för att återaktivera detta Lelantus-protokoll. Tidigare i år undersökte och inaktiverade teamet detta protokoll på grund av misstänkta transaktioner med FIRO. Lelantus erbjuder en burn-and-redeem-modell som ger den högsta säkerhetsnivån utan att kompromissa med tillförlitligheten. Med denna implementering kan användare bearbeta transaktioner privat, vilket kommer att öka användningen av FIRO.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link