Vid tidpunkten för pressen handlar Bitcoin på 58 055 $. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1 836 dollar.

Låt oss ta reda på några övertygande kryptonyheter för idag.

Crypto.com lanserar ett robust gränssnitt för att beräkna kryptoskatt för kanadensiska användare

Crypto.com tillkännagav lanseringen av sin skattekalkylator för Kanada. Enligt den officiella bloggen är den här tjänsten inbyggd med ett landsspecifikt automatiskt gränssnitt för skatteräknare. Därför gynnar den här användarvänliga applikationen användarna att beräkna och arkivera komplexa kryptoskatter smidigt. Dessutom är den här tjänsten kostnadsfri och användare kan generera sina kryptoskattrapporter med bara några få klick. Teamet arbetar med professionella skatterådgivare och i vägledning av lagar för arkivering av kryptoskatter i Kanada. Följaktligen innehåller denna rapport exakt transaktionshistorik med en utvärdering av skattepliktiga vinster / förluster. Dessutom kan användare importera kryptotransaktionsuttalanden från börser och plånböcker som stöds, inklusive Crypto.com-appen.

Bluzelle | Equinix-samarbete för att förbättra säkra validerare som är värd för blockeringskedjor

Bluzelle samarbetat med Equinix för att underlätta säkra validerare som är värd för block-kedjor för bevis. Enligt tweet, med Bluzelles lösning, kan alla spelare med grundläggande datorkunskap bli en validerare på Google Cloud Platform. Vidare inkluderar denna validering en högsta grad av säkerhet som förhindrar skadlig attack. Dessutom planeras det första genomförandet av Cosmos och dess Tendermint-konsensusmekanism. Teamet har dock planer på att utöka detta på Ethereum 2.0 och andra blockkedjor. Equinix är ett NASDAQ-listat ledande företag inom digital infrastruktur. Följaktligen ansluter Bluzelle-modulen till Equinix SmartKey, som är en servicelösning för företagsklass. Vidare kommer denna obligation att erbjuda hög säkerhet för att skydda nätverket.

Polygon samarbetar med SuperFarm för att stärka NFT-utrymme med låga transaktionsavgifter

Polygon (tidigare Matic) samarbetade med SuperFarm för att skapa snabba och billiga NFT: er. Enligt tweetet kommer denna integration att hjälpa användare att pruta, byta och sälja NFT till en låg kostnad. Vidare kommer detta att göra det möjligt för Polygon-användare att odla exklusiva NFT-enheter på SuperFarm-plattformen utan att blåsa upp cirkulationsförsörjningen. Polygon kombinerar avancerad säkerhet i Ethereum med lågavgiftsmiljön i Layer 2. Därför skapar det ett robust ekosystem för utvecklare att skapa allt på Layer 2. Detta gör det möjligt för användare att köpa och sälja NFT till låga transaktionsavgifter med omedelbar bekräftelser, som kan driva på det exploderande NFT: erna och det digitala samlarobjektet.

Bluzelle presenterar lanseringen av sin egen NFT-samling

Bluzelle tillkännagav lanseringen av sin egen “Bluzelle NFT Collection” för att fira RYU MVP-utgåvan av Bluzelle Oracles. NFT-marknaden exploderar och stora varumärken och populära artister utforskar detta innovativa utrymme. Därför lägger Bluzelle till ytterligare en milstolpe genom lanseringen av sin egen NFT-samling. Enligt tweeten skapas denna NFT-samling av kända art director för att göra den unik och exceptionell från andra. För att locka till sig innovativa användare och maximera deltagandet har teamet kombinerat dessa NFT med Rarible-plattformen. Dessutom är Rarible en ledande NFT-marknadsplats som stöder shopping av digitala virtuella tillgångar på Ethereum blockchain. Dessutom består denna NFT-samling av 4 unika mönster, och varje vecka kommer en ny design att släppas med en gräns på 10 uppsättningar. Speciellt kan deltagare också tjäna belöningar i form av inhemska Bluzelle-tokens till ett värde av $ 1000 om de samlar in alla fyra mönster.

Reef Finance lanserar EVM-kompatibla revkedjor för att förvandla DeFi-blockkedjor

Reef Finance tillkännagav lanseringen av sin EVM-kompatibla Revkedja med substratteknik. Dessutom utvecklar Reef Finance DeFi-utrymmet och gör det tillgängligt för nya användare. Den ansluter DeFi med sin AI-drivna avkastningsmotor för att anpassa DeFi-investeringsrekommendationer som baseras på risknivåer, fördelningsmöjligheter och specifika krav. DeFi-utrymmet expanderar, vilket också ökar transaktionsavgifterna för Ethereum. Därför har detta förvandlats till en enorm spärr för nya DeFi-investerare. Därför kommer Reef Chain-lanseringen att ta itu med detta skalbarhetsproblem. Reef Chain är en EVM-kompatibel kedja som använder en decentraliserad bevis för åtagande. Dessutom tillåter utvecklare att kombinera äldre och nuvarande DeFi-applikationer utan att genomgå några ändringar. Förutom EVM-kompatibilitet blir Reef Chain också den första DeFi-blockkedjan som utvecklats på Substrate, vilket gör den till nästa generations DeFi-plattform.

Zilliqa Capital fördelar fonder för att stärka Blockchain-projekt med hög tillväxt i Sydostasien och Indien

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Zilliqa Capital, som fördelar investeringar för att ge blockchain-projekt med hög tillväxt. Enligt tweeten kommer Zilliqa Capital att stärka positionen för Zilliqa-plattformen som blockchain-plattformen i Sydostasien och Indien genom att främja nya entreprenörer och utvecklare. Dessutom kommer teamet att investera i decentraliserade och fintech-lösningar och syftar till att bli ett kryptofokuserat investeringsföretag. Denna diversifiering inkluderar investeringar, kapitalförvaltning, försäkring, utlåning, betalningar, Web 3.0-infrastruktur och många fler. Det bör noteras att Zilliqa Capital kommer att investera i projekt som bygger på Zilliqa-plattformen eller integrerar den. Teamet består av solida och erfarna teknologer och innovatörer över fintech-, gaming- och blockchain-rymden.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link