Efter att ha gjort en daglig låg på 53 567 dollar, handlas Bitcoin nu till 56 047 dollar. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1806 dollar.

Låt oss ta reda på några övertygande kryptonyheter för idag.

Fuse Network integrerar grafen för att öka indexering och blockchain-datatillgång till utvecklare

Säkringsnätverk integrerar Diagrammet för att förenkla blockchain-datatillgång till utvecklare. Denna integrering underlättar underbilder, som är organiserade, öppna åtkomstsamlingar av blockchain- eller IPFS-data om ett specifikt ämne. Diagrammet stöder Fuse, vilket innebär att alla underbilder som förlitar sig på Fuse blockchain-data kan startas på The Graph. Grafen stöder utvecklare att skapa och publicera öppna API: er med namnet underbilder. Det fungerar också som ett indexerings- och frågelager på den decentraliserade webben. Därför kan alla decentraliserade applikationer byggda på Fuse skapa sina egna underbilder. Vidare kommer detta att förbättra användar- och utvecklarupplevelsen, vilket resulterar i ökningen av Fuse-antagandet. Dessutom har teamet också planer på att lansera de första underbilderna för kärnprodukterna i Fuse, inklusive Fuse Studio, FuseSwap och andra.

Plasmafinansiering | Rio DeFi-partnerskap för att utvidga likviditetspoolen på PlasmaSwap

Plasma Finance samarbetar med Rio DeFi för att utöka införandet av digitala tillgångar. Dessutom överbryggar Rio DeFi traditionell och decentraliserad finansiering och syftar till att öka antagandet av DeFi. Vidare kommer RioDeFi att bidra med 50 000 USD i USDT- och RFUEL-tokens till poolen, vilket kommer att öka den initiala likviditets- och snabbstarthandeln. För att ge Plasma-användare möjlighet kommer det dessutom att erbjuda exceptionella APY med sin egen unika likviditetsbelöning. Dessutom tillhandahåller RioDeFi innovativa lösningar för att ansluta bankinstitut med blockchain-system. Detta möjliggör lägre transaktionsavgifter och snabbare bekräftelser, vilket hjälper PlasmaPay i deras mål att utöka den globala antagandet av DeFi.

Nord Finance | Polygonintegration för att höja staking och avkastning på DeFi-ekosystemet

Nord Finance tillkännagav integrationen av Polygon (tidigare Matic Network) för att öka DeFi-antagandet. Samarbetet kommer teamet att låsa upp nya möjligheter att utöka detta DeFi-utrymme till nästa nivå. Dessutom kommer detta att stärka användarupplevelsen och locka nya användare att investera i detta innovativa utrymme. Nord Finance är en agnostisk plattform för blockchain som syftar till att effektivisera decentraliserade finansprodukter genom sitt avancerade decentraliserade finansiella ekosystem. Detta partnerskap hjälper Nord Finance att utöka sin produkt och Nord Savings V2 på Polygon Network. Nord Savings kommer effektivt att använda Polygons POS-brygga för effektiv deponering och överföring av stallmynt och genomförande av avkastningsodlingsstrategier. Dessutom förenklar detta DeFi-investeringar för användare och möjliggör kostnadseffektiva affärer med försumbara gasavgifter.

SushiSwap lanseras på lavin för att tillhandahålla snabba och billiga transaktioner

SushiSwap meddelade lanseringen den Lavin att erbjuda lägre avgifter och snabbare transaktioner till användarna. Lavin skalar och ökar prestandahastigheten för DeFi-appar, vilket resulterar i omedelbar transaktionsbekräftelse. Därför kommer detta att ge SushiSwap-handlare och användare möjlighet genom att ge tillgång till bättre marginaler. Vidare möjliggör detta ett snabbt och enkelt genomförande av affärer. SushiSwap är ett automatiserat marknadsskapande (AMM) decentraliserat utbyte (DEX) som erbjuder ett högkvalitativt DeFi-handelsekosystem. DeFi-rymden exploderar och ökningen av Ethereums gasavgifter skapar en spärr för nya användare. Därför löser Avalanche problemet genom att behandla smarta kontraktstransaktioner till en minimal kostnad.

Wing Finance integrerar Chainlink-prisflöden för att ge ontologibaserade tillgångar

Den sista biten av kryptonyheter för idag kommer från DeFi-utrymme, var Wing Finance meddelade att den lanserar två Kedjelänk Prismatning för att förbättra sina tillgångar i olika kedjor. Dessutom är Wing Finance en innovativ kreditvärderingsmodul och tvärkedjig DeFi-utlåningsplattform som drivs av Ontologi. Denna integration hjälper Wing att få säkra och tillförlitliga värderingar av tillgångar för WING / USD och ONT / USD. Dessutom är dessa prisflöden avgörande för DeFi-protokoll för att erbjuda stöd för tvärkedjiga tillgångar. Vidare kommer Chainlink att ge användare genom att tillhandahålla de mest robusta och lukrativa funktionerna, tillsammans med högkvalitativ data med säkra noder. Dessutom kan DeFi-projekt utnyttja prisflödena WING / USD och ONT / USD för att skapa nya produkter baserade på Ontology-tillgångar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link