Vid tidpunkten för pressen handlar Bitcoin på 58 933 $. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1831 dollar.

Imponerande ökade Bitcoin med 600% under de senaste sex månaderna från $ 10.000 till $ 60.000. Men BTC, som inte kan upprätthålla över $ 60 000, står nu inför ett motstånd på $ 58 800 – $ 60 000. Detta verkar vara den största motståndsnivån före nästa impulsvåg. På baksidan visar RSI-indikatorn en baisseartad avvikelse och en omprövning av regionen $ 55 000 är möjlig. Vidare, om Bitcoin kommer att hålla denna supportnivå, kommer upptrenden att fortsätta och BTC kan bryta ut till nästa pris på Fibonacci på 68 000 $.

Låt oss granska några intressanta kryptonyheter i detalj.

Crypto.org-kedjan | Chainalysis-partnerskap för att stärka dess nätverkssäkerhet

Crypto.org-kedjan (CRO) samarbetar med Chainalysis för att förbättra säkerheten i sitt nätverk. Chainalysis är ett blockchain-analysföretag och tillhandahåller lösningar för utredning av kryptovalutor och övervakning av transaktioner. Denna fackförening hjälper Crypto.org att använda Chainalysis-verktyg för smidig integration av CRO-token i Crypto.org-kedjan. Vidare kommer Crypto.org Chain att använda en undersökningsmjukvara som heter Chainalysis Reactor för att övervaka misstänkt aktivitet. Detta kommer att säkra användarnas konton och tillgångar samt skydda företag från alla typer av bedrägerier.

Socios.com tappar Manchester City för att starta CITY Fan Token på Chiliz Blockchain

Manchester City tillkännagav lanseringen av sin första blockchain-baserade Fan Token. Vidare har Manchester City samarbetat med Socios.com för att lansera sin CITY-fan-token på Chiliz blockchain. Enligt tillkännagivandet kommer denna token att ge fans med unika digitala och verkliga belöningar och händelser. Dessutom kommer detta att göra det möjligt för tokeninnehavare att få VIP-belöningar och få tillgång till rösträtt. Nyligen har Barcelona och AC Milan lanserade sina fan-tokens; Manchester City går nu med i denna innovativa kategori och blir den senaste fotbollsklubben som lockar fans.

Plasma Finance samarbetar med IntoTheBlock för att tillhandahålla avancerade och dynamiska verktyg för DeFi-användare

Plasma Finance samarbetar med IntoTheBlock för att tillhandahålla förbättrade verktyg för användare. IntoTheBlock erbjuder avancerad och djupgående marknadsanalys genom sin AI- och maskininlärningsteknik. Med denna integration får Plasma Finance-användare tillgång till IntoTheBlocks unika och dynamiska verktyg. Dessutom kan användare använda anpassningsbara indikatorer över olika krypto- och DeFi-tillgångar. Detta kommer att hjälpa investerare att investera i tillgångar med hög avkastning för att få mer vinst.

Blind Boxes sammanfogade styrkor med betalt nätverk för att starta sin IDO på tändningsplattformen

Betalt nätverk tillkännagav lanseringen av Blinda lådor IDO på sin tändningsplattform. Blind Boxes är en gamifierad curationsplattform som gör det möjligt för samlare att skapa och äga unika digitala tillgångar som tokeniserad konst, fastigheter, digital sport och många fler. Enligt tweeten kommer Blind Box Fund att uppmuntra innovativa NFT-skapare genom att tillgodose deras ekonomiska behov. Dessutom kan skapare sälja anpassade ERC-20-tokens för att samla in pengar för att stödja framtida NFT-projekt. NFT kommer att säljas i mystery boxar, vilket innebär att deras sanna identitet är okänd tills ägaren öppnar mystery boxen. Vidare, TÄNDNING är en utvald produkt från PAID Network, som erbjuder privata och offentliga auktioner av blockchain-baserade tokenprojekt.

Injektivprotokoll | Cartesi-samarbete för att implementera förbättrade verktyg för utvecklare

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Injektivprotokoll, som samarbetade med Cartesi för att möjliggöra mainstream utvecklare av Injective Chain. Enligt tweeten kommer detta samarbete att ge förbättrade verktyg för utvecklarna. Dessa verktyg ger utvecklare möjlighet att starta dApps och smarta kontrakt på Injective Chain genom att låta dem koda med vanliga mjukvarustackar som stöds av Linux. Dessutom uppmuntrar dessa applikationer utvecklare att lansera diversifierade dApps från olika sektorer. Detta skulle inkludera nya gränssnitt, digitala tillgångar och nya handelsmekanismer som en AMM.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link