Efter att ha nått en 24-timmarshöjd på $ 55835 handlas Bitcoin nu till 54 597 dollar. Dessutom har BTC studsat från supportnivån på $ 53.000. Men om det här stödet inte håller, är det ännu en oundviklig väg till ytterligare 50.000 till 47.500 dollar. På baksidan, om området $ 52 000 till $ 50 000 håller, kan Bitcoin gå upp till zonen $ 56 500 till $ 57 500.

Under tiden decentraliserat nätverk för streaming och videoleverans Theta gick in i topp 10-kryptotillgångskategorin efter att ha gjort en ny heltidshöjd och handlar nära $ 12,16.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter i detalj.

Betalt nätverk samarbetar med BIFROST för att stödja den sista plattformen i den juridiska domänen

Betalt nätverk samarbetar med BIFROST, en “middleware” -plattform som ger utvecklare möjlighet att bygga dApps ovanpå flera protokoll. Bifrost erbjuder ett ekosystem där utvecklare kan skapa avancerade lösningar och mer skalbara dApps genom att ansluta de bästa attributen i flera protokoll. Den första dApp ovanpå Bifrost som använder sin multikedjeteknik är BiFi, som har integrerat BSC och Ethereum. Med denna integration kommer PAID att hjälpa Bifrosts flerkedjiga DeFi-plattform inom den juridiska domänen genom PAID: s SMART Agreement dApp. Vidare kommer detta att göra det möjligt för BiFi-användare att spara, låna ut och investera smidigt i kryptoutrymmet. Dessutom kommer SMART-avtalet dApp att tillhandahålla inbyggda tjänster som enkel tillgänglighet, snabb tvistlösning och mer.

Balancer förenar händer med Gauntlet för att införa likviditetspooler med dynamisk avgift

Balans samarbetat med Gatlopp att leverera likviditetspooler med dynamiska avgifter. Gauntlet erbjuder en plattform för att utforma ekonomiska modeller för blockchain-protokoll och applikationer. Gauntlet använder tidtestade tekniker för att hantera risker och se till att ärliga deltagare belönas rättvist. Med denna integration kan användare av Balancer V2-protokollet få förbättrad avkastning. Vidare kommer den att integrera en dynamisk avgiftsfunktion för AMM-pooler (Automated Market Maker) för att hantera risker, kapitaleffektivitet och hantera belöningar för likviditetsleverantörer. Dessutom är likviditetsleverantörer inte skyldiga att betala några extra avgifter för denna tjänst, vilket ökar förtroendet och säkerheten för Balancer-protokollet.

Tidal Finance tappar Elrond för att tillhandahålla försäkringar och förbättra säkerheten för användare

Tidal Finance samarbetar med Elrond att tillhandahålla försäkring till tillgångar och smarta kontrakt på Elrond. Dessutom är Tidal Finance en högavkastande DeFi-försäkringsplattform som bygger på Polkadots ekosystem. Det gör det möjligt för användare att skapa anpassade försäkringspooler för en eller flera tillgångar. Med denna koalition skulle Tidal Finance erbjuda omfattande försäkringsskydd till Elrond-användare genom sina ömsesidiga täckningspooler. Effektivt kommer detta att förbättra plattformens säkerhet, vilket hjälper till att skydda DeFi-användare mot hack och andra oväntade situationer. Dessutom tillåter eGold-innehavare att försäkra sig och inkludera DeFi-protokoll i Elrond Network. Dessutom kan eGold-innehavare bidra till Tidal likviditetstäckningspooler.

SmartKey | Partnerskap för Ferrum-nätverk för att förbättra DeFi Financial Services

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi SmartKey som samarbetar med Ferrum Network för att gå med i decentraliserad finansiering (DeFi) och blockchain med fysiska värden. Samarbetsvilligt kommer båda team att arbeta med en lösning för att förena IoT-världen med finansiella tjänster baserade på blockchain-teknik. Dessutom kommenderar Smartkey flera användares åtkomst och fungerar som en oklonbar nyckel för att hantera betalningar. Denna sammanställning gör det möjligt för användare att använda Ferrum Networks satsningsverktyg i sina egna affärsmodeller. Dessutom skulle SmartKey-ekosystemet tillhandahålla transparenta mekanismer för att få tillgång till fysiska tillgångar. Dessutom har teamet planer på att utvidga Ferrum Networks flexibla spelmekanismer till att omfatta SmartKey-plattformsanvändare.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link