Efter att ha genomgått en skarp korrigering och nått en daglig låg på $ 50.976, handlar Bitcoin på 54 792 dollar. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1696 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Bondly Finance samarbetar med Globefoton för att lansera NFT-filer med unika och ikoniska bilder

Bondly Finance samarbetar med Globefoton för att leverera några av de mest ikoniska och unika bilderna som NFT. Globe Photos har en av världens största samlingar av ikoniska och pop-livsstilsfotografering från 1930-talet till idag. Den består av mer än 15 miljoner bilder tagna av olika fotografer från hela världen. Dessutom innehåller denna samling stora filmstjärnor och musiker som Marilyn Monroe, James Dean, Frank Sinatra, och många fler. Eftersom Globe äger många av dessa historiska konstbilder, kommer Bondly med denna koalition att prägla och släppa några av dessa sällsynta och ikoniska bilder som NFT. Dessutom kommer dessa NFTs att publiceras i olika nivåer, och varje uppsättning bilder har en historia kopplad till den.

Dusk Network | Harmony-partnerskap för att skapa branschkvalitetssäkerhetssystem

Dusk Network samarbetat med Harmoni att skapa det första nollkunskapssäkra systemet för branschkvalitet. Enligt tweeten kommer Harmony-teamet att bygga på PLONK för att utveckla zk-light-klienter. Dessutom är PLONK ett avancerat och användarvänligt bibliotek för att skapa framtidssäkra användningsfall. Det ökar blocksynkroniseringstiderna och förbättrar kedjebryggor och mobilsupport. Dusk Network är en blockchain för integritet som syftar till att säkra kapital och handelstillgångar samtidigt som det tillhandahåller ett brett spektrum av finansiella tjänster. Förutom detta kan företag utfärda tokens och samarbeta via smarta kontrakt med Dusk Network blockchain. Sammantaget skulle teamet arbeta med att skala Ethereums ekosystem och förbättra kedjebryggan.

Elrond Network ansluter händer med GamyFi-plattformen för att utforska Blockchain-spel

Elrond gick in i fantasisportvärlden med GamyFi plattform. Verkligheten idag är att NFT och spelindustrin exploderar nuförtiden. Med denna sammanslagning kommer GamyFi att distribuera sina fantasy sportspel till Elrond mainnet. Elrond är en blockkedja på internet som är utformad för att behandla 15 000 transaktioner per sekund (TPS) till försumbar kostnad. Därför kommer spel som fantasyfotboll, rugby och cricket att utnyttja Elronds höga genomströmning och billiga transaktioner för att ge användarna möjlighet. GamyFi är en blockchain-baserad eSports-plattform där spelare och sportfans kan tjäna belöningar genom att dela med sig av sina kunskaper. Med detta samarbete kommer Elrond att utforska spelvertikalen och öka sin exponering för miljontals spelare över hela världen.

NFT Tech utnyttjar Orion-protokollet för att ge användare möjlighet med NFT Asset Oracle

NFT Tech samarbetar med Orion-protokollet för att förbättra NFT-utrymmet. Orion Protocol är en av de ledande handelsterminalerna som ger ett enda gränssnitt för åtkomst till kryptotillgångar från olika arenor. Med denna union kommer NFT Tech att utveckla sitt första NFT Oracle samtidigt som han använder Orions rika historiska och realtidsdata. Dessutom kommer NFT Oracle att utvärdera olika faktorer hos NFT-skaparen, till exempel skapande och handelshistorik, för att skydda användare från förlust. För att öka denna teknik kommer Orion Protocol att tillhandahålla information som prishistorik, handelsvolym och NFT-lanseringstid. För att ge mer likviditet och högre effektivitet kommer detta NFT Oracle att fungera i kombination med NFT Tech Liquidity Engine. Dessutom, för att bemyndiga användare, skulle denna NFT Tech Liquidity Engine uppmuntra marknadsförare samtidigt som NFT-marknaden höjdes.

Ocean | Boson Protocol Collaboration to Enhance Web3 Ecosystem

Hav har samarbetat med Bosonprotokollet för utvecklingen av Web3-ekosystemet. Boson Protocol syftar till att underlätta ett decentraliserat handelsekosystem och automatiserar digital till fysisk inlösen genom tokenisering. Denna integration ger användarna integritet och får incitament att göra det. Vidare kommer teamet att använda Boson Protocol för att möjliggöra decentraliserade handelstransaktioner. Eftersom Ocean Protocol har för avsikt att stärka Web3 Data Economy genom att ge tillbaka kontroll till dataägarna. Därför hjälper denna integration köpare och säljare att inse vikten av handelsdata. Dessutom kommer Ocean-datatoken att använda kryptoplånböcker, utbyten och andra DeFi-verktyg för att främja Web3 Data Economy.

Världens näst största konstmuseum, Hermitage, kommer att vara värd för NFT-konstutställningen

I det sista avsnittet har vi innovativa kryptonyheter från NFT-rymden där Rysslands State Hermitage Museum meddelade att det kommer att vara värd för en NFT-konstutställning. Dessutom kommer den här nyheten att lyfta upp NFT-utrymmet och driva nuet NFT-mani. State Hermitage Museum är det näst största konstmuseet i världen, som nu har planer på att vara värd för en digital konstutställning, inklusive icke-fungibla tokens (NFT). Denna utställning kommer att hållas som en del av Hermitage 20/21-projektet och blir den första utställningsforskningen i Ryssland inom NFT-konsttoken. Dessutom arrangerar Hermitages avdelning för samtida konst denna utställning i strategiskt partnerskap med Aksenov Family Foundation. Syftet med många av stiftelsens projekt är vidare att analysera formerna av publikens engagemang i nya kulturella metoder.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link