Flera viktiga uppdateringar ägde rum i det decentraliserade finansutrymmet förra veckan.

Den här artikeln täcker i detalj tio av dessa DeFi-uppdateringar, inklusive strategiska partnerskap, IDO-lanseringar, auktioner, finansiering och mer.

Först på vår lista över DeFi-uppdateringar är:

1. Fuse Network lanserar FuseDollar (fUSD)

Fuse Network har tillkännagav lanseringen av FuseDollar (fUSD). fUSD är ett stabilt mynt som Fuse säger att det stöds 1 – 1 med USDC. Stablecoin är utformad för att öka ekosystemtillväxten i Fuse Network. Förse Fuse-ekosystemet med ett välbehövligt förenklat bytesmedel för sina betalningssamhällen.

Lanseringen av FuseDollar kommer också att skapa fler användningsfall för plattformen samt optimera transaktionstiden på andra Säkringsnätverk plattformar som dess FuseSwap och andra kommande DeFi-projekt. FuseDOllar är bara den första delen av Fuse Networks föreslagna lista över tillgångsstödda stallmynt. Nätverket har planer på att lansera en FusePound, FuseEuro, etc. inom en snar framtid.

2. Överbrygga ömsesidiga partners med Equalizer Finance

Ethereum-baserade försäkringsplattform Bridge Mutual (BMI) har avslöjade detaljer om ett strategiskt partnerskap med Equalizer Finance (EQZ). Partnerskapet syftar till att ge användare på Equalizer-plattformen förstklassigt skydd. Bridge Mutual är känt för sin starka täckning för stablecoins, smarta kontrakt och till och med kryptobörser.

Equalizer är å andra sidan känd för sin specialdesignade marknadsplats för DeFi-flashlån. Detta är förutom att ge användarna ett brett urval av tokenvalv, låga avgifter, kedjefunktioner osv. Genom att samarbeta med Bridge Mutual kan Equalizer utföra avancerade funktioner som tokeniseringsplattformar, decentraliserade börser, derivat, förutsägelsemarknader etc.

3. Köp en Tesla-bil med Bitcoin i Europa

Belgiens baserade Tesla-återförsäljare Nikola Bryssel har meddelat en strategiskt partnerskap med UTrust-plattformen. Nu kan européer nu betala för en Tesla-bil med Bitcoin och andra kryptovalutor tack vare partnerskapet. Grundaren av Tesla, Elon Musk, har visat intresse för Bitcoin på senare tid, och hans företag nyligen köpte 1,5 miljarder dollar i Bitcoin.

Samarbetet med UTrust krävs av många anledningar, nämligen:

  • Gränslösa betalningar
  • Ökade vinstmarginaler
  • Noll återkrav
  • Bedrägeriskydd etc.
4. Yellow Road ansluter sig till Orions protokoll ekosystem

Yellow Road har meddelat ett strategiskt partnerskap med DeFi-plattformen Orion Protocol. IDO-plattformen är nu en av Orion Protocols likviditetspartner och kommer att få utmärkt stöd under hela lanseringsplattformen. Yellow Road IDO ägde rum den 10 april 2021 på den decentraliserade IDO-plattformen Poolz. Intressant nog blev ROAD-tokens också listade på PancakeSwap.

5. Forbes Auctions First-Ever NFT on Nifty

Globala toppmedieföretaget Forbes slutförde försäljningen av sina NFT “Merchants of the Metaverse” på Nifty Marketplace den 8 april. NFT var Forbes försättsblad med Winklevoss-tvillingarna (Tyler och Cameron Winklevoss) och det vinnande budet var $ 333333 . Hela fonden från försäljningen donerades till välgörenhet.

6. KyberSwap lanserades Krystal

KyberSwap protokollet har utvecklat en av de mest imponerande DeFi-applikationerna i världen som syftar till att underlätta sömlösa peer-to-peer (P2P) token swappar för tusentals användare. Denna applikation heter Krystal.

KyberSwaps Krystal har utropats som “en plattform, alla DeFi.” Krystal kommer att optimera användarfonder, tid och ansträngning genom att samla alla former av DeFi-aktiviteter i en enda applikation.

7. AllianceBlock säkrar medel från Binance Accelerator Fund

Den populära DeFi-plattformen AllianceBlock har säkrad finansiering från Binance Smart Chains acceleratorfond på 100 miljoner dollar. Fonden bildades för att öka antagandet av Binance Smart Chain (BSC). Med fonden kommer AllianceBlock att fortsätta arbeta med att överbrygga klyftan mellan DeFi och TradFi.

8. Equalizer Network Partners med Orion Protocol

Equalizer har meddelat ett strategiskt partnerskap med den ledande decentraliserade likviditetsaggregatplattformen Orion Protocol. Orion-protokollet, som ett resultat av partnerskapet, kommer att bidra till att öka likviditetslösningar på Equalizer. Equalizer, å andra sidan, kommer att fungera som en likviditetsleverantör. Partnerskapet uppstod på grund av målet för båda plattformarna – att bygga ett tillförlitligt decentraliserat finansekosystem.

9. Fuse Network Bridges to Binance Smart Chain (BSC)

Fuse Network har tillkännagav lanseringen av en tvåvägsbro till Binance Smart Chain (BSC). Bron är i ett försök att säkerställa snabbare och billigare transaktioner i det ETH-baserade betalningsnätet. Med bryggan kan användare enkelt flytta en ERC-20-token till och från Binance Smart Chain.

10. DuckDAO samarbetar med Gate.io

Sist på vår lista över DeFi-uppdateringar är Gate.io, en topp kryptautbytesplattform och projektstartplatta, som inleder ett strategiskt partnerskap med DuckDAO. Detta partnerskap representerar den allra första officiella CEX-noteringen för DuckDAO-tillgångar, och det är ett steg i rätt riktning för DuckDAO ekosystem. DuckDaoDime (DDIM) och DLP DUCK-token (DUCK) kommer också att listas på Gate.io, och båda token kommer att vara tillgängliga för handel mot populär stablecoin USDT.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om DeFi-utrymmet och andra DeFi-uppdateringar på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link