Decentraliserad ekonomi (DeFi) har tagit centrum i blockchain och kryptoutrymme på senare tid. Denna snabbt stigande sfär har lockat investerare från hela världen med fler DeFi-projekt födda och fler användningsfall kommer fram.

I linje med detta har vi publicerat tio av DeFi-uppdateringarna som ägde rum i krypto- och blockchain-utrymmet förra veckan. Dessa DeFi-uppdateringar inkluderar projektlanseringar, IDO-evenemang, strategiska partnerskap etc.

  1. CoinGecko avslöjar plattformen NFT Spotlight

Populär dataggregatplattform CoinGecko har meddelat avslöjandet av sin plattform “NFT Spotlight”. Plattformen är speciellt utformad för att främja kryptokonstnärer samt öka konstmedvetenheten för det snabbt växande kryptorummet.

Plattformen hjälper i enkla termer att länka artister och innehållsskapare med kryptosamhällen över hela världen. Därefter ge dem ett bredare publikutbud. CoinGecko, enligt till rapporter, har planer på att hjälpa konstnärer att marknadsföra sin konst, samt att ge vardagliga individer möjlighet att få tag på NFT-konst.

2. SushiSwap integrerar Chainlink-prisflöden

Ethereum-baserad, community-driven krypto-exchange SushiSwap har meddelat en strategisk integration av Chainlinks pålitliga prisflöden. Partnerskapet syftar till att säkra sin nyligen lanserade plattform för utlåning och marginalhandel – Kashi. Chainlink kommer att ge plattformen förstklassiga, tillförlitliga och säkra prisflöden.

3. OpenOcean Global (OOE) och Ellipsis Finance Partnership

Populär CEX- och DEX-plattform OpenOcean nyligen samarbetade med Ellipsis Finance. Partnerskapet gör det möjligt att byta ut stablecoin. Förutom att underlätta byte av stablecoin kommer partnerskapet också att ge användare minskad glidning, bättre prissättning och lägre transaktionsavgifter. OpenOcean är å andra sidan också känt för att ansluta både CeFi- och DeFi-plattformar.

4. YFD presenterar ny styrningsmodell

Your Finance Decentralized (YFD) är nu den första plattformen någonsin fungera ett samhällsstyrt DeFi-ekosystem. Enligt rapporten kommer hela YFD-ekosystemet att kontrolleras enbart av innehavare av VOTX-token. Innehavare av token är berättigade att delta i röstningsaktiviteter.

Förutom att tjäna rösträtt, tjänar symbolinnehavare också APY så högt som 208% på sina insatser och 375% på sin jordbruksverksamhet. Intressant nog kommer YFD också att listas på populära börs Uniswap och DFI.Swap. Det ursprungliga noteringspriset på Uniswap sattes till $ 2 per VOTX-token.

5. IoTeX-partnerskap med polygon

Internet of Trusted Things-plattformen IoTeX har strategiskt samarbetade med Polygon, tidigare känt som Matic Network. Partnerskapet syftar till att skapa en kedjebrygga för verkliga NFT (IoTeX NFT) som ska handlas på Polygons NFT-marknadsplats (P2P) NFT-marknaden OpenSea.

6. Harmony (ONE) | Meddelande om SushiSwap-partnerskap

Harmony (ONE) förra veckan meddelat ett strategiskt partnerskap med ETH-baserat decentraliserat utbyte SushiSwap. Partnerskapet kommer att ge medlemmar i Harmony-communityn tillgång till ytterligare ett projekt i det snabbt växande DeFi-rummet. Tack vare partnerskapet kommer Harmony-användare att dra nytta av fördelarna med SushiSwap utan skalbarhetsproblem i samband med Ethereum-kedjan.

7. Crypto.com Ekosystembidragsprogram

Nästa på vår lista över de bästa DeFi-uppdateringarna är ett antal nya initiativ från Crypto.com, den populära decentraliserade fintech-plattformen. Förra veckan avslöjade Crypto.com sina Crypto.org-kedjans uppgraderingar och nya funktioner. Bland dessa uppdateringar är dess Ecosystem Grant Program, som finansierar ett antal initiativ.

Initiativen som finansieras inkluderar det enkla kodbounty-programmet, bug-bounty-programmet, fantastiska projektbelöningsprogram och ekosystembidragsprogram. Du kan läsa alla detaljer om dessa program och hur du ansöker om dem här.

8. ICONFi och bandprotokollpartnerskap

Den digitala tillgångsplattformen ICONFi, också populärt känd för sin mer än 75 miljoner dollar AUM, samarbetade strategiskt med Band Protocol förra veckan. Partnerskapet syftar till att integrera Band Protocols tillförlitliga prisorakler och insatsfunktion med ICONFi. Partnerskapet resulterade också i ICX / BAND-insättningsparet. ICONFi hjälper också till att förenkla hela DeFi-interaktionen för användare.

9. SWFT Blockchain samarbetar med IoTeX

Populär Internet of Trusted Things-plattformen IoTeX samarbetar strategiskt med SWFT blockchain. SwftCoin kommer att ansluta sig till IoTex-nätverket som en konsensusdelegat. I linje med detta kommer det också att underlätta tillväxten och utvecklingen av hela IoTeX-ekosystemet.

10. Cosmos (ATOM) satsar nu på stav DAO

Intresserade kan nu satsa ATOM-tokens på StakeDAO. I linje med detta kommer spelare att göra det tjäna satsar belöningar så höga som 9,93% APY samtidigt som det hjälper till att säkra Cosmos ekosystem.

Cosmos är känt för sina parallella, oberoende blockkedjor som vanligtvis drivs av en bysantinsk feltolerant konsensusalgoritm.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om blockchain och kryptoutrymme på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link