Eftersom kryptovalutor fortsätter att expandera över hela världen är det nödvändigt att ha en tydlig guide om hur man köper Bitcoin. BTC har nått mycket höga nivåer under de senaste månaderna och tjurmarknaden verkar långt ifrån vara över.

Om du redan vet hur du köper Bitcoin (BTC), bör du också veta vilka som är de tre bästa sätten att få tillgång till den största kryptovalutan på marknaden.

Topp 3 sätt att köpa Bitcoin

Nästa avsnitt hjälper dig att förstå vilka som är de enklaste sätten att få tillgång till Bitcoin. Det finns tre huvudmetoder: genom utbyten, genom P2P-nätverk eller personligen och med Bitcoin-bankomater.

Köp Bitcoin på börser

Det enklaste och snabbaste sättet att köpa Bitcoin är genom börser. Dessa är onlineplattformar som tillåter användare att köpa och sälja Bitcoin och andra virtuella valutor. Börser har flera lösningar på rampen för att köpa Bitcoin med fiatvalutor.

Binance och Coinbase är till exempel två av de mest populära plattformarna för att köpa Bitcoin över hela världen. Buybitcoinsmart erbjuder information om de bästa utbytena online och värdefull information om hur man registrerar sig på dessa plattformar.

Beroende på vilken region du befinner dig i kommer det att finnas olika plattformar du kan använda. Vissa av dem skulle till och med tillåta dig att köpa Bitcoin i din lokala valuta. På detta sätt skulle du inte bara kunna köpa Bitcoin utan också handla digitala tillgångar.

Dessutom erbjuder börser också andra tjänster till kunder. Eftersom kryptomarknaden fortsätter att expandera lägger dessa plattformar till nya funktioner för användarna. Till exempel att placera PoS digitala tillgångar eller låna ut sina medel för att tjäna belöningar regelbundet.

Är du ny på krypto? Lära sig hur man köper bitcoin och hitta den bästa börsen på buybitcoinsmart.

Köp Bitcoin från andra människor

Ett annat sätt att få tillgång till Bitcoin är att köpa den från andra. Peer-to-peer (P2P) -nätverk har också varit ett av de enklaste sätten att förvärva BTC i utvecklingsländer. Detta fungerar genom att skicka pengar till en annan persons konto och ta emot BTC på din plånbok.

Du bör också vara medveten om att vissa plattformar fungerar utan deponering. Detta är verkligen viktigt för att undvika att bli lurad. Du ska aldrig skicka pengar eller BTC om du inte fick dina pengar. Dessutom är användning av spärrplattformar det bästa sättet att undvika oönskade problem och problem.

Samtidigt var det tidigare vanligt att köpa Bitcoin från andra användare i BTC-evenemang. Dessa personliga köp blev på något sätt farliga eftersom du inte känner till personen du ska prata med och utbyta Bitcoin med.

Köp Bitcoin i bankomater

Bitcoin-bankomater är också ett bra alternativ för att köpa Bitcoin. Om du inte vet hur du köper Bitcoin kan det vara ett mycket bra alternativ att använda en Bitcoin-bankomat. Bitcoin-bankomater ser ut som traditionella bankomater med den största skillnaden att du skulle köpa – och ibland sälja – Bitcoin.

Bankomater finns vanligtvis i de flesta av de största städerna runt om i världen. De flesta är i köpcentra eller på platser som samlar massor av människor. Det enda negativa med krypto- och Bitcoin-bankomater är relaterat till avgifterna.

Bankomater har vanligtvis högre avgifter än traditionella börser. De är dock mycket användbara för dem som vill köpa eller sälja Bitcoin på bara några sekunder. Dessutom kan du betala kontant och ta emot sedlar om du sålde din BTC på bankomaten.

Det är upp till dig att bestämma vilken metod du föredrar att köpa och sälja Bitcoin.Source link