Vid tidpunkten för pressen handlar Bitcoin om 38 800 dollar, och den näst största kryptovalutan Ethereum handlar nära 1200 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Polkadot överträffar marknadsvärde på 12 miljarder dollar och säkerställer 5: e position som en kryptotillgång.

De DOT-marknadsvärde översteg 12 miljarder dollar och det säkrade 5: e position som kryptotillgång under det senaste dygnet. Dessutom, Plasm Network har distribuerats fallskärmen på Rococo V1. De sa att deras första prioritet 2021 är att bli en Polkadot-fallskärm och att bygga ett dApps-nav på Polkadot.

Crypto.com samarbetar med Alchemy för att möjliggöra en enorm skapelse av dApp

Crypto.com samarbetade med Alchemy för att bygga en API och utvecklarplattform. Partnerskapet kommer att erbjuda en omfattande uppsättning utvecklarverktyg och tjänster som gör det möjligt för utvecklare att skapa applikationer i världsklass på Crypto.com-kedjan, samtidigt som utvecklare kan njuta av lägre underhålls- och driftskostnader och höga nivåer av hastighet och tillförlitlighet.

BETALT nätverk tillkännagav 2021 färdplan med kommande intressanta funktioner

BETALT Nätverk delade sin färdplan för 2021 och därefter. De planerar att lansera en mobilapp, spelplattform, token staking, rykte och andra faciliteter med användning av DeLa-protokoll.

NULS och Nerve Announcing Chainlink Integration för dynamiska NFT

NULS och Nerve meddelade sin integration med Kedjelänk. De kommer att använda Chainlink för att skaffa säkra och tillförlitliga marknadsdata för utveckling DeFi Produkter. Dessutom kommer de också att bygga nästa generations dynamiska NFT: er på Nerve Decentralized Digital Asset Network.

Animoca varumärken expanderar speltillgångar genom att samarbeta med Binance Smart Chain

Binance Smart Chain har meddelat ett strategiskt partnerskap med Animoca Brands. Genom att använda BSC som den föredragna blockchain-infrastrukturen kommer Animoca Brands att utöka speltillgångstokenisering.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För dagliga krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link