Bulls gick in i doppet och gjorde en daglig BTC-topp på $ 39,840.73. Vid tidpunkten för handeln handlar Bitcoin nära 33 570 $, och den näst största kryptovalutan, Ethereum, handlar nära 1150 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Stacks 2.0 Mainnet Launch Upgrades Blockchain, staplar STX för att tjäna Bitcoin

Stacks blockchain drivs nu av oberoende gruvarbetare med lanseringen av Stacks 2.0 mainnet. STX-innehavare kan nu tjäna BTC-belöningar genom att stapla STX. Dessa BTC-belöningar kan också användas för att finansiera nya projekt och skapa värde för innehavare.

RippleNet, Mobile Money och bKash Partner lanserar Wallet-to-Wallet Remittance Solutions

Malaysias mobila pengar och Bangladeshs bKash tillkännagav integrationen av Ripples globala betalningsnätverk, RippleNet, för deras plånbok-till-plånbok-transaktioner. De kommer att utföra betalningar för överföring genom att använda RippleNet.

Injective lanserar Swap and Stake Campaign by Hardware Wallet Backed by Binance

Injektiv, i samarbete med SafePal, den första hårdvaruplånboken som stöds av Binance, lanserade SafePals token – SFP. Token utfärdades på Binance Smart Chain. Genom att använda SafePal-plånboken kan användare byta och sätta INJ för att tjäna SFP-tokens från och med nu till och med den 31 januari.

Tvillingbyte för att starta kryptovalutakreditkort med Bitcoin Cashback-belöningar

Utbytet under ledning av tvillingarna Winklevoss lanserar nu Gemini-kreditkortet. Gemini-utbytesanvändarna kan nu registrera sig för detta belöningskreditkort. Enligt tweeten kan användare tjäna upp till 3% återbetalning Bitcoin och andra kryptovalutor.

Ethereum på väg till massiv tjurkörning på grund av brist på ETH-reserver på utbyten

Alex Saunders twittrade och sa att efterfrågan på Ethereum har skjutit i höjden, varför ETH-reserverna sjönk kraftigt ner. Tillägg till detta sa han att ETH-innehavare är mer än säljare eftersom innehavare osannolikt kommer att sälja sin krypto för $ 1000 till $ 2000 när långväga prognoser placerar ETH så högt som $ 20.000. Saunders förutspår också att Ether beror på en massiv tjurkörning till nya rekordhöga toppar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För dagliga krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link