Bitcoin konsolideras nära 37 070 dollar för dagen, och altcoins som DOT och LINK skjuter i höjden och gör nya rekordhöga toppar. Det händer mycket action i krypto- och blockchain-sfären.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Coinbase samarbetar med Cointracker för Crypto Tax Solutions

Coinbase samarbetar med CoinTracker för att erbjuda en skattelösning till Coinbase-kunder. CoinTracker erbjuder en kryptoskattstjänst som tillåter Coinbase användare att korrekt rapportera sina kapitalvinster och förluster från försäljning och handel med kryptovalutor. Vidare kan Coinbase-kunder också rapportera sina kryptotransaktioner till IRS med CoinTracker. Coinbase har för sin del investerat i CoinTracker.

Transmute Integrating Chainlink VRF för att stärka sin plattform

De DeFi plattform Transmute kommer nu att använda Chainlink VRF-slumpmässighetslösningen för att ge alkemitema-spel. Transmute är ett on-chain alchemy-tema spelprotokoll där användare försöker konvertera ett antal XPb-tokens till en enda, mer värdefull token. Dessutom kan dessa spel nu granskas på grund av Chainlink VRF, och all användaraktivitet kommer att lagras utanför kedjan.

Poolz integrerar Chainlink VRF för att placera investerare på vitlista

Precis som Transmute, Poolz vill dra nytta av Kedjelänk VRF slumpmässig lösning. Poolz kommer att använda Chainlink-funktionen för att slumpmässigt välja personer som vill investera i ett projekt som är listat på Poolz-plattformen. Poolz ville inte själva välja sådana investerare eftersom de ansåg att det gjorde plattformen centraliserad. Nu kommer en sådan plockning att ske helt slumpmässigt.

Figur stängde en finansieringsfacilitet på 100 miljoner dollar med investeringsbanken JP Morgan

Figur, blockchain-intecknings- och låneplattformen, meddelade en finansieringsfacilitet på 100 miljoner dollar från investeringsbanken JP Morgan. Denna möjlighet från JPMorgan hjälper dem att förnya sig i utlåningsutrymmet. Anläggningen är för anpassningslån och jumbo-inteckningar från JP Morgan.

3iQs Bitcoin-fond når 1 miljon dollar milstolpe

3iQ, baserat i Kanada och den första reglerade och börshandlade offentliga Bitcoin-fonden tillkännager att de har nått CAD 1 miljard dollar. Enligt Twitter-meddelandet ökade de med 900% sedan oktober 2020.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link