Bitcoin-priset genomgick en kraftig korrigering idag. Vid tidpunkten för handeln handlar Bitcoin nära 31 500 dollaroch Ethereum handlar nära 1 184 dollar. På grund av denna korrigering sjönk BTC-dominansen också ner till 63,3%.

Låt oss ta reda på några spännande kryptonyheter för idag.

Bitpanda lanseras Visa betalkort till Spendera Fiat, Crypto och andra metaller globalt

Bitpanda lanserade en Visa betalkort som tillåter användare att spendera fiat, krypto och andra metaller. Dessutom kan användare ansluta alla tillgångar till detta Visa-kort med Bitpanda-appen och njuta av cashback Bitcoin vid varje köp.

Digibyte | Travala.com-partnerskap ger DGB-betalningsalternativ för resebokning

Enligt tweeten, Digibyte samarbetade med Travala.com för bokning av över tre miljoner reseprodukter med DGB-mynt. Dessutom kan användare resa till 90 000 destinationer över hela världen genom att betala för detta resewebbplats genom kryptovaluta.

Elrond | Samsung-partnerskap för att lansera kylförvaring på Samsung Wallet och smartphones

Elrond tillkännagav ett partnerskap med Samsung. Genom detta kommer användare att kunna lagra eGold i Samsungs hårdvaruplånbok. Dessutom för att tillhandahålla högsta säkerhetsnivå har de fått möjlighet till kylförvaring på den här smarttelefonen.

BlackRock planerar att ange kryptovaluta Plats Med Bitcoin Investering

Svart sten planerar att gå in på kryptovalutamarknaden för investeringar. Enligt de dokument som lämnats in till Amerikanska värdepapper och Utbyta Provision, de har nämnt den möjliga användningen av Bitcoin derivat och andra tillgångar i framtiden.

Sandbox lanserar Metaverse-versionen för användare att njuta av den virtuella spelvärlden

Sandbox Metaverse är där användare kan bygga, äga och tjäna pengar på sin virtuella spelvärld. De Sandlåda är en avatarbaserad plattform där spelare kommer att njuta av alla spel genom en anpassningsbar avatar. Dessutom kan användare också vinna exklusiva priser som NFT-tillgångar på denna plattform.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link