Bitcoin har ökat med 10% idag och handlas nu till 33 889 dollar. Den näst största kryptovalutan, Ethereum, handlas till 1345 dollar.

Låt oss ta reda på några spännande kryptonyheter för idag,

Reddit | Ethereum Foundation-partnerskap för att ge Blockchain-fördelar för Redditors

Sociala medier nätverk Reddit samarbetade med Ethereum Foundation för att öka skalning och resurser för Ethereums ekosystem. Dessutom, med detta partnerskap, kommer användarna att njuta av fördelarna med blockchain-teknik på Reddit.

Matic | Superflödigt partnerskap för att stärka framtiden för ekonomi och webb3

Matic Network samarbetade med Superfluid för att stärka framtiden för finans och Web3.
Enligt tweeten kommer utvecklare att kunna integrera Superfluid med andra Web3-protokoll. Dessutom erbjuder den funktioner som låga transaktionsavgifter och snabba bekräftelser.

AnRKey X | BETALT nätverkspartnerskap för att förenkla affärskontrakt

AnRKey X ingick ett strategiskt partnerskap med PAID Network för att använda DeFi-drivna SMART-avtal om PAID. Enligt nyheterna kan användare nu enkelt fylla i och genomföra förenklade affärsavtal utan komplexitet.

VeChain lanserade Sync 2 för att köra DApps över alla plattformar utan installation

VeChain tillkännagav lanseringen av VeChain Sync 2, som är en ny digital plånbok som kan nås via alla plattformar, inklusive webbläsare. Enligt tweeten kan användare njuta av samma upplevelse på sina mobiler genom att komma åt denna dApp som de skulle göra på ett skrivbord.

Fuse Network Token (FUSE) Priset ökade med 80% under de senaste 24 timmarna

Vid tidpunkten för pressen, SÄKRING handlar nära 0,062392 $, det uppgår till cirka 71,2% prisökning under det senaste dygnet. Enligt det senaste tweet, 21 miljoner FUSE har redan satsats, vilket uppgår till 40% av den totala cirkulerande tillgången. Utöver detta överträffade FUSE också 3,5 miljoner transaktioner.

Teamet planerar också att lägga till massor av nya innovativa funktioner 2021 som:

  • För att lösa framtida trängselfrågor forskar teamet på lösningar som ZK roll-ups.
  • Dessutom, för att ge fördelarna till spelarna, har laget också för avsikt att genomföra röst för tokeninnehavare.
  • Dessutom introducerar projektet en anslutning bonus under det första kvartalet 2021. Med detta tillägg kan nya användare skapa en plånbok och ett konto för att göra anspråk på bonus.
  • Dessutom förbereder teamet sig på att lansera inbyggda Fuse Network-stablecoins, t.ex. FuseDollar, FuseEuro, och FusePound.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link