Vid tidpunkten för pressen handlas Bitcoin-priset nära 34 949 dollar, vilket uppgår till cirka 9% ökning under det senaste dygnet.

Det var en ganska hektisk dag för kryptoutrymmet när Elon Musk, den rikaste mannen i världen, uppdaterade sin Twitter konto med ordet “Bitcoin.” Efter den här uppdateringen pumpade BTC-priset omedelbart 5000 dollar inom en timme.

Låt oss ta reda på några spännande kryptonyheter för idag.

Socios.com | Football Business Academy-partnern för att utforska Blockchain-teknikmöjligheter

Socios.com samarbetade med The Football Business Academy för att tillhandahålla blockchain-teknikmöjligheter till FBA-kandidaterna. Enligt Chiliz tweet kan FBA-kandidater nu ansöka om praktikplatser i olika avdelningar och bidra till den tekniska utvecklingen av fotbollsbranschen.

Injektionsprotokoll tillsammans med Acala Network för att integrera multikollateral Stablecoin Acala Dollar (aUSD)

Injektiv Protokoll samarbetade med Acala Network för att föra multikollateral stablecoin (Acala Dollar) till Injectives Polkadot-baserade derivatprodukter. Enligt tweeten stöds aUSD med olika digitala tillgångar, som Bitcoin, Ethereum och Polkadot.

Afghanistan Chamber of Commerce and Investment (ACCI) och Fantom undertecknade MOU för papperslös handel i Asien och Stillahavsområdet

Fantom har undertecknat ett Memorandum of Understanding (MoU) med ACCI för att implementera blockchain-verktyg för att uppgradera ACCI: s programvara. Enligt tweeten kommer ACCI också att använda Fantoms teknik för att utfärda nationella certifieringar för att underlätta gränsöverskridande papperslös handel i Asien och Stillahavsområdet.

Reef Finance tillkännagav nytt Defi-initiativ Unifarm för REEF-insats

Rev Finans har meddelat ett nytt DeFi-initiativ – Unifarm. Dessutom kan användare placera sina tillgångar i denna Unifarm-pool och tjäna minst APY på 40% och högst APY på 250%, beroende på insättningstid. Intressant är att användare kan spela olika typer av tokens från listan över sina partnerprojekt.

Dogecoin-priset ökade med 400% och DOGE Tweet Volym överträffade Bitcoin under de senaste 24 timmarna

I skrivande stund, Dogecoin handlar nära 0,054514 $, som ligger runt en 356% prisuppgång under det senaste dygnet. Denna pump startade när ett Twitter-konto kallades WSB-ordförande twittrade “Har Doge någonsin varit i en dollar?” Dessutom överträffade denna memebaserade kryptovaluta också Bitcoins tweetvolym under det senaste dygnet.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link