Efter en snabb rally som pressade Bitcoin till $ 35 275 genomgick BTC en korrigering och handlas nu till 34 158 $. Den näst största kryptovalutan, Ethereum, handlas nära 1 368 dollar.

Låt oss ta reda på några spännande kryptonyheter för idag.

Socios.com ansluter sig till Fintech Association Turkey (FINTR) -medlemskap för att utvidga Fintech Ecosystem i Turkiet

Socios.com, plattformen med verktygstoken Chiliz, blev medlem i Fintech Association Turkey (FINTR). Enligt tweetet kommer medlemmarna i föreningen att kollektivt vårda fintech-ekosystemet för att generera mer inkomstflöden för turkiska idrottsorganisationer. Dessutom planerar plattformen också att lansera fler Fan Tokens inom en snar framtid.

Chainlink ansluter sig till UNESCO: s globala utbildningskoalition för global medvetenhet om blockkedjor

Kedjelänk har gått med i UNESCO för att öka den globala medvetenheten om blockkedjor, smarta kontrakt och oracle-teknik. Enligt tweeten kommer Chainlink att skapa utbildningsresurser och utveckla nya program som är tillgängliga för människor och institutioner runt om i världen.

Quant Released Overledger 1.5 för att möjliggöra Mainnet-interoperabilitet

Kvantitet tillkännagav lanseringen av Overledger Release 1.5 för att ge mainnet-åtkomst för blockkedjor för Bitcoin, Ethereum och Ripple. Dessutom har teamet implementerat en automatiserad godkännandeprocess så att användare inte behöver ha sin kontobegäran godkänd av Quant.

ARK | DLUX-partnerskap för att tillhandahålla decentraliserad gränslös användarupplevelse

ARK samarbetade med DLUX för att bygga, posta och tjäna pengar på virtual reality-äventyr utan någon kodande kunskap. DLUX står för Decentralized Limitless User Experiences, vilket hjälper ARK att ansluta till olika portaler för att bygga nya projekt.

Phala Network Parachain Live på Rococo V1 Att köra på Kusama och Polkadot

Phala Network, plattformen som tillhandahåller ett privat datormoln, har lyckats ansluta till Polkadots Rococo V1 testnät. Dessutom har det blivit en av de första teknologipreparerade kandidaterna till slot-auktioner.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link