Efter att ha hoppat till en ny heltidshöjd handlas Bitcoin nu på 46 924 dollar. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1 738 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Forbes släpper listan över topp 5-Altcoins – rankad länk på toppen med Enjin Second

Kedjelänk säkrade första plats och Enjin-mynt rankas som nummer två i Forbes lista över de fem bästa altcoins som kan flyga inom en snar framtid. Dessutom, i denna lista, nåddes tredje plats av Polkadot. Förutom detta, Forbes ingår också Uniswap på fjärde plats, följt med Vechain tar den femte positionen. Dessutom täckte de också det pågående Dogecoin prisstegring.

Tesla investerade 1,50 miljarder dollar i Bitcoin och planerar att acceptera BTC som betalningsalternativ för sina produkter

Tesla meddelade i en SEC-arkivering att den köpte 1,5 miljarder dollar i Bitcoin. Dessutom sa företaget att de köpte Bitcoin för att ytterligare diversifiera sin investeringsportfölj och förvärva fler digitala tillgångar i framtiden. Dessutom sa företaget också att det skulle börja acceptera Bitcoin som betalningsmetod för sina produkter. För några veckor sedan, VD Elon Musk lade också till Bitcoin i sin Twitter-bio, som exploderade sitt pris nära 20% på några timmar.

BETALT nätverk ansluter sig till Polkadot DeFi-alliansen för att överbrygga branschledare och projekt

BETALT Nätverk tillkännagav sin plan att gå med i Polkadot DeFi Alliance för att höja DeFi-teknik. Dessutom stöder Polkadot DeFi Alliance utvecklingen av nya ekonomiska primitiver och integrationen av befintliga. Samarbetsvilligt kommer de att utforska DeFi-teknik och stödja byggandet av nya finansiella system med branschledare.

Mask Network | Loopring-partnerskap för att bygga Ethereum Layer 2-ekosystem

Mask Network har samarbetat med Ethereum Layer 2 protokoll Loopring. Enligt tweeten kommer de tillsammans att fokusera på att lösa höga transaktionsavgifter på decentraliserade börser. Dessutom arbetar teamet med att hjälpa användare att njuta av en snabbare nätverkshastighet med mycket lägre transaktionskostnader, vilket kommer att fungera som en gateway för att hjälpa miljarder användare av sociala medier att komma in på den decentraliserade webben.

Ömsesidigt Bridge | Ferrum nätverkspartnerskap för att tillhandahålla smart kontraktstäckning till användare

Bridge Mutual samarbetade med Ferrum nätverk för att ge smart kontraktstäckning till Ferrum Network. Enligt tillkännagivandet kommer Ferrum Network att tillhandahålla insatspooler för Bridge Mutual-användare medan Bridge Mutual kommer att ge smart kontrakttäckning till projekt och användare som använder Ferrum Networks kontrakt för att sticka tokens.

Insättning kommer att finnas tillgänglig den 10 februari.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link