ETH såg en betydande prisnedgång under helgen, men allt verkar vara bra enligt kedjeanalys. Det fanns också fyra Ethereum Improvement Proposals (EIP) implementerade i Ethereum-nätverket tillsammans med några mer intressanta nyheter.

Låt oss undersöka några anmärkningsvärda uppdateringar / nyheter från Ethereum (ETH) från förra veckan.

On-Chain-uppdatering – ETH: Netto orealiserat resultat / förlust (NUPL)

Med den snabba tillväxten av ETH-priset de senaste veckorna anser vi att det är viktigt att ge en uppdatering om var ETH för närvarande är i förhållande till ett mått som heter “NUPL.” Kort sagt är NUPL ett mått som har varit historiskt korrekt när det gäller att påpeka lokala / marknadscykeltoppar i ETH och BTC (de två bästa kryptovalutorna). I det här fallet visar NUPL hur mycket av Ethereum (ETH) nätverket är i vinst / förlust.

Bildkälla: Glassnod

I NUPL-diagrammet ovan kan du se att varje gång ETH befann sig i zonen “Euphoria – Greed” (blå) fanns det någon sorts lokal / marknadscykeltopp. Detta område tenderar att vara cirka 0,9.

Bildkälla: Glassnod

När du tittar närmare kan du se i diagrammet ovan att ETH fortfarande ligger i zonen “Tro – förnekelse” (grön). För närvarande är ETH-innehavare i det klara, trots den snabba pristillväxten nyligen – som för närvarande sitter runt .74. Därför finns det fortfarande utrymme för tillväxt i ETH-priset.

On-Chain-uppdatering – ETH: Dagliga aktiva adresser

Den 17 april började vi se en kraftig nedgång i ETH-priset. Det fanns några saker som spelade en nyckelroll i det sjunkande ETH-priset. Men det finns en enkel statistik på kedjan som kan avslöja rädsla på marknaden när priserna börjar sjunka – “Daily Active Addresses.”

Bildkälla: Santiment

Som framgår av diagrammet ovan slog antalet dagliga aktiva adresser den 17 april för ETH ungefär 632 000 (en nivå som inte sett sedan 2018). I det här fallet var den stora ökningen av de dagliga aktiva adresserna den 17 april troligen näringsidkare som sålde sin ETH på grund av rädsla för att priset skulle krascha ytterligare. För närvarande verkar ökningen av dagliga aktiva adresser den 17 april bara vara en outlier. Det är viktigt att se om detta balanserar under de närmaste dagarna eller om dagliga aktiva adresser fortsätter att ligga kvar på höga nivåer.

Berlin Hard Fork

Den 15 april, vid block 12,244,00, gick Berlin Hard Fork officiellt live. Detta är en enorm språngbräda för den mycket större London Hard Fork (planerad till juli i år).

Berlin Hard Fork hade fyra Ethereum Improvement Proposals (EIP) implementerade i nätverket:

 • EIP 2929: Ökar bensinkostnaderna för vissa operationer – opkoder som får åtkomst till minne. Denna prisökning hjälper till att förhindra hackare från att tvinga alla noder att utföra dyr / långsam åtkomst till hårddisken.
 • EIP 2565: Sänker gaspriserna för modulära exponentieringstransaktioner. Detta kommer att främja mer användning i ett brett spektrum av kryptografiska operationer i smarta kontrakt.
 • EIP 2718: Använd kuverttransaktioner för att säkerställa att befintliga transaktioner har bakåtkompatibilitet.
 • EIP 2930: Definierar en ny transaktionstyp där det finns fördefinierade adresser / nycklar för en annan transaktion. Detta möjliggör låga bensinpriser via smarta kontrakt.
Kanadensiska ETH-ETF: er

Den 16 april Kanada godkänt tre ETH-ETF: er (börshandlad fond). De tre bolagen som godkänts för dessa ETF: er är:

 • Utveckla ETF: er
 • CI Global Asset Management / Galaxy Digital
 • Syften med investeringar

Alla tre ETF: er kommer att finnas tillgängliga på Toronto Stock Exchange (TSX) tisdagen den 20 april. Detta kommer att ge mer exponering för ETH för investerare som föredrar att endast handla ETF. Vi tror att detta kan hjälpa till att ge en känsla av brådska för SEC att överväga att godkänna ETF: er för kryptovalutor (troligtvis BTC först och sedan en ETH-ETF-följd) i USA eftersom de ser en nära motsvarighet som redan godkänner flera ETH / BTC-ETF: er.

Coinbase ETH-insättning börjar

Ett av de största kryptovalutabörserna tillåter nu användare att börja sätta sin ETH2 på Coinbase plattform. För att få den här funktionen måste användare gå med i väntelistan och få ett meddelande när de kan börja sätta sin ETH2.

Viktiga funktioner för att sätta ETH2 på Coinbase:

 • 6% utbyte.
 • Inget minimimängd ETH krävs för att spela.
 • Se belöningar i realtid.
 • Inledningsvis kommer användarna inte att kunna sälja / skicka den ETH som de spelar, men Coinbase planerar att erbjuda ett sätt att handla insatta ETH under de kommande månaderna.

Även om det finns DeFi-plattformar som erbjuder höga avkastningar för att satsa Ethereum (ETH) (som SwissBorg), kan vissa användare känna sig mer bekväma att satsa på en stor utbytesplattform som Coinbase av säkerhetsskäl.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link