Ethereum hade en mycket hektisk vecka förra veckan – fortsättningen av ETH flyttades från börser, stora amerikanska företag som meddelade integrationen av Ethereum och nya toppar för ETH.

Låt oss undersöka några anmärkningsvärda Ethereum (ETH) uppdateringar / nyheter från förra veckan.

1. On-Chain-uppdatering – ETH: All Exchanges Reserve

Bildkälla: CryptoQuant

Enligt CryptQuants diagram “ETH: All Exchanges Reserve” är mängden ETH som hålls i alla börsplånböcker fortfarande i en stadig nedgång. Detta är vettigt på grund av den hektiska veckan Ethereum hade förra veckan. Vi berör alla de hausseartade saker som hände förra veckan för Ethereum nedan.

Så länge som det här diagrammet visar en nedgång (som det har gjort under några månader nu) kan vi använda detta som en av de många indikatorerna för ETHs hausse. ETH-innehavare är fortfarande optimistiska för ETHs framtida pris och tar bort sin ETH från börsplånböcker – vilket betyder att de inte vill sälja när som helst snart. Detta hjälper till att minska försäljningstrycket för ETH och hjälper också till att minska det flytande utbudet av ETH.

2. On-Chain-uppdatering – ETH: Alla utbyten Netflow

Bildkälla: CryptoQuant

Återigen tittar vi på ett annat diagram från CryptoQuants “ETH: All Exchanges Netflow.” Kort sagt är Netflow skillnaden mellan en tillgång som flyter in i och ut ur börser. Formeln för beräkning av nätflöde är enkel, “inflöde – utflöde = nätflöde.”

När vi tittar på detta diagram kan vi se att det aktuella nätflödet för ETH på alla börser är negativ (-110k). Med hjälp av formeln för Netflow får vi ett negativt Netflow genom ett högre utflöde än inflöde. Detta kommer i samband med det tidigare diagrammet vi undersökte. ETH tas ur alla växlarnas plånböcker. Historiskt, när Netflow är negativt (mer mycket med ett betydande belopp) tenderar ETH-priset att öka.

3. Visa för att använda Ethereum Blockchain för betalning av kryptovaluta

Den 29 mars Visa meddelade att det kommer att acceptera USD Coin (USDC) för betalningar via Ethereum blockchain. Detta är enormt för Ethereum, eftersom det visar förtroende för Ethereum blockchain från ett större företag. För att sätta detta i perspektiv är Visa värt 480 miljarder dollar och intog ungefär 22 miljarder dollar i intäkter just förra året. Bara detta kommer att göra siffror för den vanliga antagandet av Ethereum.

När Visa tar detta initiativ kan vi se något liknande när andra stora företag meddelar att de också kommer att använda Ethereum blockchain för sitt avvecklingslager.

4. PayPal accepterar nu utcheckning med krypto från sina miljoner handlare

Den 30 mars meddelade PayPal att de kommer att tillåta kunder att checka ut med kryptovalutor från de miljontals handlare som använder PayPals tjänst. I kassan kommer kunderna att kunna välja deras valutakryptovaluta – Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash och Litecoin.

Några komponenter i detta ny PayPal-funktion omfatta:

  • Endast en typ av kryptovaluta kan användas för ett köp.
  • När köpet har bekräftats konverteras kryptovalutan till fiatvaluta av PayPal.
  • PayPal tar inte ut en transaktionsavgift för en kryptokassa.

Med PayPal som har ungefär 360 miljoner aktiva användare, kommer detta att öka den vanliga användningen av Ethereum och resten av kryptovalutamarknaden.

5. ETH Hits New All-Time High

Den 2 april steg ETH förbi sin tidigare rekordhöga nivå på 2 040 dollar den 20 februari och nådde så högt som 2140 dollar. Vi tror att alla hausseartade nyheter kring Ethereum förra veckan, som vi just diskuterade, troligen spelade en roll i detta.

Vid tidpunkten för publiceringen ETH handlar runt $2.126 med en handelsvolym dygnet runt på 32,59 miljarder dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link