Det finns olika projekt som börjar expandera på Binance Smart Chain (BSC). Detta blockchain-nätverk har skapats för att erbjuda användare och utvecklare mer effektiva, snabba och tillförlitliga tjänster än traditionella blockkedjor.

Det är därför vi har beslutat att skapa den här guiden över de fem mest lovande projekten på Binance Smart Chain. Den decentraliserade finansmarknaden (DeFi) har ökat under hela 2020 och detta kan ses i ett stort antal nya projekt som släppts.

PannkakaSwap

PannkakaSwap är en decentraliserad börs (DEX) som körs ovanpå BSC. Den här plattformen fungerar dock inte bara som en DEX utan också som en decentraliserad finans (DeFi) tjänsteleverantör.

Några av de funktioner som för närvarande erbjuds av PancakeSwap inkluderar handel, att tjäna ränta på olika avkastningsgårdar och delta i PancakeSwap Lottery.

Handelsplattformen fungerar som en automatiserad marknadsförare (AMM) som tillåter användare att växla sina valutor med hjälp av BSC. Detta liknar hur DEX fungerar ovanpå Ethereum (ETH) -nätverket. Huvudskillnaden är att Binance Chain är mycket effektivare när det gäller avgifter och transaktionstider.

Earn-lösningen kommer att hjälpa användare att tjäna CAKE-kryptovalutan. Detta kan uppnås genom att delta i avkastningsgårdar, staking och även sirapspooler. Sirap Pools gör det möjligt för projekt att distribuera en del till sina tokens till CAKE-tokeninnehavare.

Slutligen tillåter PancakeSwap-lotteriet användare att matcha 4 nummer på de biljetter de köpte och vinna 50% av hela lotteripoolen. Men användare som matchar två eller fler nummer i rätt position garanteras också att vinna en belöning.

Under den senaste veckan har PancakeSwap registrerad 34,44 000 användare som hanterade en volym på 106 miljoner dollar. Dessutom har 64 910 transaktioner behandlats med PancakeSwap. Numera är detta det största projektet som körs ovanpå Binance Smart Chain-nätverket.

BSCex

BSCex är ett nytt decentraliserat kryptovalutautbyte som vill göra Binance off-chain-tjänster tillgängliga på blockchain. Dessutom arbetar teamet bakom BSCex också för att främja många funktioner på DeFi-marknaden för att ge användarna ekonomiska fördelar.

BSCex fungerar genom att tillämpa en teknik som kallas Cross Liquidity Layer 2. På detta sätt är det möjligt att använda likviditeten hos olika AMM på BSC för att erbjuda användare ännu bättre likviditets- och avkastningstjänster för handlare.

Några av de tjänster som erbjuds av BSCex inkluderar SwapX, Launchpad, LaunchpoolX och DexX. SwapX är den viktigaste produkten som erbjuds av BSCex-ekosystemet. Det fungerar som Binances Liquid Swap men det erbjuder mycket mer avancerade lösningar och alternativ för användare. Utöver det stöder SwapX andra stablecoins och digitala tillgångar, vilket gör det mer tillgängligt för alla.

Som namnen antyder representerar LaunchpadX och LaunchpoolX Binance-utbyteslösningarna men på blockchain. Genom att använda LaunchpadX kan användare enkelt samla in pengar via Inital Dex Offerings (IDO). LaunchpoolX tillåter investerare att använda tokens för att odla nya tokens gratis. Detta skulle belöna användare med nyligen präglade mynt som senare kan handlas.

DexX är det decentraliserade kryptobörsen som använder den senaste tekniken för att få bästa likviditet för handlare. Detta skulle göra det möjligt för användare att ha funktioner som ett centraliserat börs och ett brett utbud av marknadsorder.

Venus

De Venus-protokollet är det andra av våra fem mest lovande projekt på Binance Smart Chain. Venus fungerar som ett algoritmiskt penningmarknadssystem som syftar till att föra ett decentraliserat utlånings- och kreditsystem till Binance Smart Chain.

Teamet bakom Venus-protokollet har arbetat för att erbjuda användarna möjlighet att låna tillgångar vars värde är 75% eller lägre än de tillgångar som tillhandahålls som säkerhet. Dessutom kan individer tjäna ränta genom att tillhandahålla likviditet i protokollet.

Dessutom kan användare prägla den digitala VAI-tillgången. VAI är en stablecoin som är kopplad till ett 1-till-1-förhållande till den amerikanska dollarn. Dessutom kommer användare att få tillgång till XVS-token som fungerar som en BEP-20-styrningstoken. Användare kommer att kunna använda den för att rösta och vara en del av besluten i nätverket.

Venus är också en av största protokoll som körs ovanpå Binance Smart Chain. Under de senaste sju dagarna har det varit 1,21 000 användare på plattformen som hanterade en total volym på 96,44 miljoner dollar och bearbetade 14 760 transaktioner.

BageriSwap

BageriSwap är också ett av de största och mest populära protokollen som körs ovanpå Binance Smart Chain. Detta projekt fungerar som ett decentraliserat och automatiserat marknadsskapande protokoll som också erbjuder NFT-handelslösningar till användare.

Utöver det arbetar BakerySwap också för att bli utvecklingen av Uniswap, ett av de största DeFi-protokollen på kryptovalutamarknaden. Huvudskillnaden är att BakerySwap kan erbjuda bättre tjänster till ett billigare pris och på ett mycket mer effektivt sätt.

BakerySwap fungerar med BAKE-token som kan användas för att rösta i styrningen och även för att ta emot utdelningar i transaktionsavgifter. Dessutom kan användare använda token för att skapa slumpmässiga kombinationsmåltider, skapa unik NFT som fungerar som ett samlingsobjekt och som ett jordbruksverktyg för BAKE.

Det är värt att ta hänsyn till att belöningarna som erbjuds av BAKE-plattformen till likviditetspooler inkluderar BUSD, ETH, BTC, DOT, LINK och BAKE kontra BNB.

Plattformen hanteras 715 användare under de senaste sju dagarna och lyckades ha mer än 5670 transaktioner. Den totala handelsvolymen var lika med 2,32 miljoner dollar.

Spartansk protokoll

De Spartansk protokoll är ett protokoll för incitamentiserad likviditet och även syntetiska tillgångar som körs ovanpå Binance Smart Chain-nätverket. Genom att stimulera investerare är det möjligt att bilda och skapa ett brett utbud av likviditetspooler som kan användas för syntetisk tokenproduktion, utlåning, derivat med mera.

Genom att göra incitament likviditetspooler tillgängliga är det möjligt att driva kapitalbildningen på marknaden och tillhandahålla likviditet. Genom att använda en uppsättning av likviditetskänsliga avgifter kan systemet alltid korrigera symbolisk köpkraft och möjliggöra skalbar tillväxt.

Användare kan skapa ett brett utbud av syntetiska tillgångar som använder prisankare från likviditetspooler. Dessa tillgångar kommer också att säkerställas av aktier i likviditetspoolen.

Topp 5 mest lovande projekt på Binance Smart Chain Final Words

Det finns många andra protokoll och plattformar som körs ovanpå Binance Smart Chain-nätverk. Binance utökar också sina lösningar och tjänster till ett stort antal nya användare och handlare. I de här fem mest lovande projekten på Binance smart chain har vi sett hur DeFi fortsätter att dominera den decentraliserade marknaden.Source link